Transavia indtager København

Sterlings konkurs betyder ikke farvel til billige flybilletter fra København Lufthavn. Trasavia.com er klar til at overtage lavpris-kunderne

Der er stadig udsigt til masser af billige billetter til rejseglade danskere. (Foto: Colourbox)
Der er stadig udsigt til masser af billige billetter til rejseglade danskere. (Foto: Colourbox)

Vi danskere kan stadig komme billigt ud at rejse. Sterlings krak i sidste uge har fået andre flyselskaber til næsten at stå i kø for at tilbyde billige flybilletter.

Torsdag meddelte Cimber Air, at de overtager en del af Sterlings ruter til og fra Billund, og nu melder det hollandske selskab Transavia.com sig klar til at overtage en række ruter i København.

Det hollandske selskab, der er en del den koncern, der også står bag flyselskaberne Air France og KLM, tilbyder blandt andet at flyve danskere til Rom, Nice, Barcelona, Salzburg og Innsbruck for lidt under 800 kroner retur. Eller Malaga og Alicante for omkring en tusse.

Høj service
Transavia.com er et såkaldt hybridselskab. Det betyder, at selskabet både sælger sæder til charterselskaber og almindelige rejsende.

- Vi har et princip om at tilbyde lave priser og højt serviceniveau. Det er en generel misforståelse at lave priser automatisk skal betyde dårlig service, og vi har tænkt os at bevise overfor danskerne, at man sagtens kan rejse billigt og få glimrende service. Vi har ingen mærkværdige gebyrer, siger adm. direktør i transavia.com, Onno van den Brink.

Udover Rom, Nice, Barcelona, Malaga, Alicante, Salzburg og Innsbruck kommer transavia.coms fly også til at dække Faro i Portugal, Las Palmas og Tenerife. Flyvningerne starter om en måned, men billetsalget er allerede åbnet.

0 kommentarer
Vis kommentarer