Tre SAS-fly flyver fra Phuket

For at hjælpe strandede turister i Thailand med at komme hjem, flytter SAS nu tre flyvninger fra den lukkede lufthavn i Bangkok til ferieøen Phuket

Lufthavnen U-tapao 150 kilometer syd for Bangkok er nu så overbelastet, at SAS har valgt at flytte tre flyvninger til lufthavnen på ferieøen Phuket. Det sker for at bringe de sidste strandede passagerer tilbage til Europa.

Passagererne skal til henholdsvis Stockholm og København, men har ikke kunnet komme med deres fly fra Bangkok, hvor byens største internationale lufthavn Suvarnabhumi er blokeret af demonstranter. SAS vil nu hjælpe de strandede turister med at få plads på busser til Phuket, så de kan nå deres fly.

Også turister, der er på vej til Thailand, skal indstille sig på en tur til Phuket. SAS vil nemlig også lade flyene fra Europa til Bangkok benytte lufthavnen på Phuket, indtil situationen i Bangkok igen er under kontrol. Indtil videre er tre fly, der skal lette fra Thailand og to fly, der skal til landet i de kommende dage, berørt af beslutningen.

0 kommentarer
Vis kommentarer