Fetterlein hjem med første SAS-fly

Frederik Fetterlein er blandt de heldige SAS-passagerer, som søndag formiddag kom med det første SAS-fly ud af Thailand

Frederik Fetterlein foran busserne, som transporterede de første 245 SAS-passagerer ud af Bangkok til en militærlufthavn, hvor de fløj kl. 10.00 i morges dansk tid. (Foto: Richard McLeish)
Frederik Fetterlein foran busserne, som transporterede de første 245 SAS-passagerer ud af Bangkok til en militærlufthavn, hvor de fløj kl. 10.00 i morges dansk tid. (Foto: Richard McLeish)

BANGKOK (ekstrabladet.dk): Det første SAS-fly ud af Thailand afgik kl. 10 dansk tid fra U-tapao-lufthavnen.

Blandt de 245 heldige flypassagerer ombord er Frederik Fetterlein, som har været strandet i Bangkok siden tirsdag. Han glæder sig til endelig at komme hjem til Danmark efter en ufrivillig lang tur.

-Jeg har mest bare hygget mig ved poolen. Det værste har været at vente her uden at ane, hvornår man kunne hjem, siger Frederik Fetterlein til ekstrabladet.dk.

Med Saseline på ferie
Fetterlein var i Kuala Lumpur i Malaysia med for at overvære en opvisningskamp med sin tenniskollega Caroline Wozniacki. Med sig på turen havde han sin kæreste Saseline Sørensen.

-Saseline er stadig i Kuala Lumpur med sine veninder, mens jeg valgte at forkorte mit ophold og tage hjem før tid, fordi jeg havde så mange ting, jeg skulle nå i denne uge. Jeg skulle have min søn på otte år i weekenden og være med til nogle opvisningskampe, så det er helt til grin, at jeg endte med at havne her i så lang tid, siger han.

Han og de andre 244 passagerer er kommet på første fly, da det er dem, der har ventet længst i Bangkok. Det var meningen, at Fetterlein, som fløj fra Kuala Lumpur tirsdag, bare skulle have en kort mellemlanding i Bangkok, inden han kunne flyve hjem til Danmark.

Men det satte PAD demonstranterne en stopper for ved at indtage lufthavnen på samme tid.

-Jeg var i lufthavnen, da det skete. Man kunne tydeligt høre dem, og jeg tænkte 'hva fanden sker der'. Det var temmelig ubehageligt. Heldigvis fik SAS os indkvarteret på hotel tirsdag nat, hvor jeg har været siden, fortæller Fetterlein.

SAS flyver fra militærlufthavnen U-tapao-lufthavnen, der ligger 150 kilometer væk fra Bangkok. Her afgik flyet kl. 10 dansk tid og vil lande i Stockholm lidt over midnat i morgen.

0 kommentarer
Vis kommentarer