Her er Europas billigste pister

Der er mange penge at spare på årets skiferie, alt efter hvor du planlægger at turen skal gå hen. Val d`Isère tager prisen som det dyreste sted

Der er mange penge at spare på liftkortet til årets skiferie. (Foto: Colourbox)
Der er mange penge at spare på liftkortet til årets skiferie. (Foto: Colourbox)

Selv om krisen kradser i flere danske familier, så kan der godt blive råd til skiferie denne vinter - i hvert tilfælde, hvis man ikke vælger et at de dyreste steder i Europa. Og der er rigtig mange penge at spare på liftkort til familien, hvis man ser sig lidt for.

Forbruger Europa i Østrig har sammenlignet priser på mere end 100 destinationer i Europa, og der er flere tusinde kroner at spare.

Stiller man sig tilfreds med 20 kilometer piste i Postalm Arena i Østrig, så kan to voksne og to børn på henholdsvis ni og 16 år få seks dages liftkort for 2.161,39 kroner. I den anden ende af tabellen ligger et af Europas mest populære skisportsområder, Val d`Isère i Frankrig. Her koster samme pakke 6.013,98 kroner. I begge tilfælde er samtlige mulige rabatter medregnet i prisen. I det franske skisportsparadis får man for de godt 6.000 kroner omkring 300 kilometer piste at boltre sig på.

Ud over at se på prisen, så er det altså vigtigt at se på, hvor meget piste, man får for pengene. Eksempelvis får man kun sølle 52 kilometer præpareret piste i Madonna di Campiglio i Italien for hele 5.537,37 kroner.

Se top ti over de dyreste steder herunder og læs mere om priserne på de europæiske pister hos Forbruger Europa i Østrig.

0 kommentarer
Vis kommentarer