Styr på dansk charter i Thailand

Bortset fra opkald fra urolige danskere, så føler Star Tour sig indtil videre ikke synderligt påvirket af, at Bangkoks lufthavn er lukket af demonstranter.

Mens det stadig er uvist, om et SAS-fly kan komme hjem fra Bangkok sent tirsdag, så er der indtil videre styr på situationen hos Star Tour, der en af de danske charterselskabers helt store spillere i Thailand. Salgsdirektør Stig Elling kan godt nok melde om mange opkald fra urolige danskere, men lige nu forventer Star Tour ikke at blive påvirket af, at lufthavnen i Bangkok er blevet bestormet af vrede demonstranter i en protest mod den lokale regering.

- Vi er påvirket på den måde, at vi har vores jumbojet til Bangkok om mandagen. Vi har mange afgange til Thailand, men de fleste af vores gæster skal til Phuket eller Krabi, og der er ikke nogen problemer der i øjeblikket. Det er oppe i Bangkok, det foregår, siger Stig Elling.

Det betyder dog, at der stadig er brug for at bruge tid på at berolige mange kunder. Blandt andet de 137 Star Tour-gæster, der lige nu er i Bangkok.

0 kommentarer
Vis kommentarer