Krise skaber billige solrejser

Finanskrisen kan også betyde fordele. Charterselskaberne holder brandudsalg for tiden, så spar op til 4000 kroner per person

Charterselskaberne står i kø for at sende os billigt af sted til eksotiske rejsemål. Det er dårligt nyt for dem, men rigtig godt nyt for os. (Foto: Henning Hjorth)
Charterselskaberne står i kø for at sende os billigt af sted til eksotiske rejsemål. Det er dårligt nyt for dem, men rigtig godt nyt for os. (Foto: Henning Hjorth)

Tenerife, Indien, Thailand, Egypten og Azorerne. Charterselskaberne står i kø for at sende os til eksotiske rejsemål for en slik.

Over hele linjen er der tusindvis af kroner at spare for en familie, som vil skifte termojakke og sneskovl ud med badeshorts og snorkel.

Familier sparer 10.000
I kan eksempelvis tage en uge på firestjernet hotel på Gran Canaria for 2799 kroner pr. person, hvis I tager af sted 5. december. Originalprisen er 5299 kroner pr. person. For en familie på fire giver det en samlet besparelse på hele 10.000 kroner.

De store charterselskaber leger julemænd, fordi de er pressede. Rejselysten hos danskerne er dalet kraftigt siden sidste år, og derfor er rejsearrangører som Star Tour, Spies og Bravo Tours i overhængende fare for at brænde inde med et hav af rejser, som de allerede har købt af flyselskaberne.

Dårligt nyt for dem, men rigtig godt nyt for de af os, som har lyst til en tur til de varmere himmelstrøg denne vinter.

Det gør ondt på os
Og der er da heller ikke ligefrem jubelstemning hos en af Danmarks rejsekonger, Stig Elling.

– Det gør meget ondt på os. Vi arbejder ikke med særlig store marginaler i denne branche, så vi taber mange penge på det her, siger Elling, som er salgsdirektør hos Star Tour.

– Jeg synes, at politikerne skal træde i karakter og forklare befolkningen, at det altså går meget godt. Folk er jo gået i finanskoma og er hunderædde for at bruge penge.

–Der skal ske noget, siger han til Ekstra Bladet.

Se de billige destinationer i skemaform ved at klikke her.

0 kommentarer
Vis kommentarer