Jeg er en fyr med en kvindekrop

Har det ad helvede til med min krop

Hej Signe
Jeg er en transkønnet teenager, der har det rent ud sagt ad helvede til med min krop. Den er, som det er nu, det modsatte af, hvad jeg er indeni.

Jeg er en fyr, der render rundt med en kvindekrop. Seksuelt kan jeg slet ikke tænke mig til at smide tøjet for en pige pga. min krop. Heller ikke nogen seksuel aktivitet. Jeg har ikke mulighed for at komme på hormoner pt, og det samme med operationer.

Har du et råd?

Kh MK

Kære MK.

At være teenager med hormoner der banker rundt i følelserne, mens forandrer og modner kroppen, er i forvejen rigtigt hårdt for mange.

Men når processen får ens krop til at blive noget, man bestemt ikke er, kræver det ressoucer, som en teenager ikke har alene.

Jeg tænker, at det er vigtigt, at du søger andres hjælp. Både blandt dem, som har erfaringen selv og hos folk (sexologer/psykologer/rådgivere), som har erfaring med at hjælpe og støtte. Jeg har vendt dit brev med Mads Ananda Lodahl, der har speciale i transkønnethed.

Han giver dig disse råd med på vejen:

Husk altid, at den eneste, der ved, hvem du er og hvad der er bedst for dig - er dig selv! Ikke læger, sexologer, lærere, andre transkønnede eller dine forældre. Find andre transfyre at dele erfaringer med. Du er ikke alene. Youtube er fx fuld af transfyre.

LGBT Danmark har en T-gruppe som kan rådgive dig med alt fra at springe ud til behandling og sex.

Kh Mads og Signe

Links: en rigtig sød video med en transfyr på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=r94uEf0VL00

LGBT’s Transgruppe: http://www.lgbt.dk/2672/

Læs mere om Mads Ananda Lodahl og transpersoner her: http://www.almindelig.com/2012/11/sadan-gr-du-hverdagen-lettere-for.html

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen