VIl have mere forhud

Der kan desværre gå meget lang tid, før jeg kommer i en sexakt eller når jeg onanerer.

Kære Signe
Jeg er en 24-årig ung mand, som er blevet omskåret, da jeg var mindre. I den forbindelse har jeg mange gange svært ved at få udløsning, og der kan desværre gå meget lang tid, før jeg kommer i en sexakt eller når jeg onanerer.

Jeg vil gerne høre, hvad jeg kan gøre ved det.

Kan jeg evt. få opereret noget forhud på igen?

MVH. Den frustreredeSe også: Derfor er forhuden vigtig

Kære Frustrerede
En del omskårede mænd oplever at have problemer med at få udløsning. Det skyldes bl.a. at de mange nerve-ender i den øvre del af forhuden, går tabt ved omskæringen.

Det skyldes også, at glans på de fleste omskårede mænd bliver helt eller delvist blotlagt. Den særligt følsomme hud på penishovedet bliver hurtigt meget irriteret ved at ligge og gnide op og ned af stoffet i underbukserne. Det kan gøre glans så overfølsom eller endda så ufølsom, at det er vanskeligt at komme.Sex & samliv - 25. nov. 2011 - kl. 09:02 Superhelte kæmper for forhuden

Der er flere ting, du kan gøre, for at afhjælpe irritationen. For det første kan du være omhyggelig med, hvordan du arrangerer din penis. Ignorer aldrig en ’forkert eller irriterende placering, men sørg for at penishovedet altid ligger så det er mindst udsat for gnidninger mod stof.Se også: Det går frem for forhuden

Du kan også købe en kunstig forhud eller hætte som en beskyttelse. Der findes en masse forskelligt på internet-markedet. Hætterne sælges især i USA, hvor en stor del af alle mænd er omskåret.

I de senere år er kommet meget fokus på forhudens fordele, og i USA forskes der, mere eller mindre seriøst, i re-etablering af forhud. Men uanset metode, så kan man altså ikke genskabe den særligt erogene forhud, når først det er skåret af.

Kirurgisk bruger man oftest en metode, hvor man løsner huden omkring penisskaftet og derpå trækker huden op og fæstner det, så det dækker så meget af glans som muligt.

Andre forsøger sig med denne TLC Tugger. Det er en anordning, som udnytter huden elasticitet ved at trække i den resterende hud på penis, så den tilsidst bliver for slap og dermed for lang.

Ifølge producenten tager tre år at få huden strukket tilstrækkeligt ud. Hud kan sagtens strækkes og udvides meget, tænk bare på hvordan huden giver sig ved store brystimplantater, men jeg altså endnu ikke set nogen videnskabelig dokumentation for, at metoden virker. Men interessant ser det ud.

Kh SigneNammenam - lige sådan vil jeg ha' den! (Foto: colourbox.com) Sex & samliv Drømmedilleren: Sådan vil kvinder have den

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere