Afsløret: Pædofil fortsætter sex-jagt

En 34-årige pædofil fortsætter med at lokke små piger til sex, selvom han blev afsløret i en dokumentar. Ekstra Bladet konfronterede manden igen

Ekstra Bladet konfronterede manden, efter han fortsatte med at skrive til mindreårige piger (Video: EB TV)

En af de pædofile mænd, der onsdag blev afsløret i sin jagt på sex med børn, har tilsyneladende intet lært.

Han blev afsløret i tv-dokumentaren 'Jagten - Børnelokkerne på nettet', hvor den 34-årige pædofile mand dukkede op i en lejlighed i Valby i København, da han troede, at han skulle have sex med en mindreårige pige. I stedet tog Ekstra Bladets journalist Miki Mistrati imod ham og konfronterede ham med hans lyster.

Se da Ekstra Bladet konfronterede manden igen øverst i artiklen

Her lovede 'CamoDog', som han kalder sig på chatsiderne, at han fremover ville holde sig fra mindreårige, efter han var blevet afsløret.

Artiklen fortsætter under videoen

Se da Ekstra Bladet første gang konfronterede manden.

De optagelser, der blev vist i dokumentaren onsdag aften blev lavet for flere måneder siden. Men flere uger efter, at han blev taget på fersk gerning, skrev han igen med det, han troede var en 14-årige pige, men som i virkeligheden var en journalist.

Downcuts - Børnelokkerne på nettet - 10. sep. 2015 - kl. 14:16 Pædofil taget på fersk gerning: Jeg hjælper børnene

Og der gik ikke længe, før 'CamoDog' åbenlyst fortalte, at han gerne ville dyrke sex med den kun 14-årige pige.

Artiklen fortsætter under billedet

CamoDog' lægger ikke skjul på, hvad han vil lave med 'Katja (Foto: Screendump, Skype)
CamoDog' lægger ikke skjul på, hvad han vil lave med 'Katja (Foto: Screendump, Skype)

Ekstra Bladet tog ud konfronterede 'CamoDog' med hans nyeste lyster. Og han lovede påny at holde sig væk fra de mindreårige piger.

Den 34-årige mand er efterfølgende blevet anholdt og har fået sin lejlighed ransaget, efter dokumentaren blev sendt.

Ekstra Bladet er bekendt med identiteten på 'CamoDog', men har valgt at anonymisere ham, da han ikke er dømt.

Her er de tre af de sigtede, som Ekstra Bladet konfronterede (Foto: Jagten) Downcuts - Børnelokkerne på nettet - 10. sep. 2015 - kl. 08:34 Pædofile anholdt efter Ekstra Bladets afsløringer

Jagten - Børnelokkerne på nettet

Ekstra Bladet og TV3 afslører i dokumentaren ‘Jagten - Børnelokkerne på nettet’, hvordan voksne mænd lokker mindreårige piger til at dyrke sex med penge og søde komplimenter.

I forbindelse med dokumentaren oprettede Ekstra Bladets journalister to falske profiler, der skulle forestille at tilhøre to piger på henholdsvis 13 og 14 år. Navnene på profilerne var fiktive, mens billederne var barndomsbilleder af to kvindelige journalister på redaktionen.

Vores journalister har hele vejen igennem forholdt sig helt passivt på chat-siderne. De har ikke anmodet om venskaber, opfordret til en seksuel tone og har flere gange afvist at mødes med mændene.

Ekstra Bladet og TV3 konfronterede tre af mændene, da de mødte op for at have sex med en mindreårig pige. Vi konfronterede en fjerde mand i hans hjem, efter han havde inviteret en af de mindreårige piger hjem til sig.

Vi har underrettet de chatsider, hvor de pædofile huserer og givet vores data om de pædofile til politiet.

Du kan læse mere på eb.dk/jagten eller på vores Facebook.

128 kommentarer
Vis kommentarer