Pædofil taget på fersk gerning: Jeg hjælper børnene

Se da Ekstra Bladet og TV3 konfronterede en sexhungrende pædofil, som ville have sex med en 13-årig pige

'Kunne stadig godt kneppe dig søde'

Sådan skrev en 34-årig mand, der på forskellige chat-sider kalder sig 'CamoDog', til en af vores to lokkedue-profiler, 'Kathrine', efter hun fortalte, at hun blot var 13 år. 

Han er en af de mange voksne mænd, der ville have sex med mindreårige piger. Det kunne Ekstra Bladet og TV3 onsdag afsløre i dokumentaren 'Jagten - Børnelokkerne på nettet', hvor de pædofile bliver konfronteret.

Her er de tre af de sigtede, som Ekstra Bladet konfronterede (Foto: Jagten) Downcuts - Børnelokkerne på nettet - 10. sep. 2015 - kl. 08:34 Pædofile anholdt efter Ekstra Bladets afsløringer

I forbindelsen med dokumentaren oprettede Ekstra Bladet to opdigtede profiler på nettet. Profilerne skulle forestille at tilhøre to piger på 13 og 14 år.

I dokumentaren 'Jagten', som sendes på TV3 i aften, afslører Ekstra Bladets journalister pædofile mænd, der åbenlyst opsøger sex med mindreårige piger på nettet. (Foto: Jagten) Vagthund Her er de pædofile, der jagter dit barn

Se når 'CamoDog' får sig en ubehagelig overraskelse og bliver konfronteret øverst

Efter gentagne gange at have afvist 'CamoDog', indvilligede vores falske profil 'Kathrine' i at mødes med ham i en lejlighed i Valby. I stedet for en 13-årige pige, dukkede Ekstra Bladet og konfronterede manden.

Jagten: Børnelokkerne på nettet - 9. sep. 2015 - kl. 07:05 TV: Her jagter vi pædofil gennem storcenter

På trods af, at beskederne fra ham på nettet klart viste, at han ville have sex, var forklaringen en hel anden, da han mødte Ekstra Bladet.

- Hvad ville du lave med en 13-årig pige i en lejlighed?

- Sidde og snakke lidt. Spørge, hvordan det gik, og om hun havde det hyggeligt. Om hvad vi skulle snakke om, sagde han.

Jagten - Børnelokkerne på nettet

Ekstra Bladet og TV3 afslører i dokumentaren ‘Jagten - Børnelokkerne på nettet’, hvordan voksne mænd lokker mindreårige piger til at dyrke sex med penge og søde komplimenter.

I forbindelse med dokumentaren oprettede Ekstra Bladets journalister to falske profiler, der skulle forestille at tilhøre to piger på henholdsvis 13 og 14 år. Navnene på profilerne var fiktive, mens billederne var barndomsbilleder af to kvindelige journalister på redaktionen.

Vores journalister har hele vejen igennem forholdt sig helt passivt på chat-siderne. De har ikke anmodet om venskaber, opfordret til en seksuel tone og har flere gange afvist at mødes med mændene.

Ekstra Bladet og TV3 konfronterede tre af mændene, da de mødte op for at have sex med en mindreårig pige. Vi konfronterede en fjerde mand i hans hjem, efter han havde inviteret en af de mindreårige piger hjem til sig.

Vi har underrettet de chatsider, hvor de pædofile huserer og givet vores data om de pædofile til politiet.

Du kan læse mere på eb.dk/jagten eller på vores Facebook.

142 kommentarer
Vis kommentarer