Jeanet: Traumerne styrer mit liv

De seneste to uger har Jeanet stået frem og fortalt om en barndom med tortur, seksuelle overgreb og babydrab. Den dag i dag kæmper Jeanet stadig med voldsomme traumer fra sin barndom, og de gør, at hun ikke kan leve et normalt liv. Hør, hvad hun sagde, da hun besøgte Ekstra Bladets studie:

I dokumentarprogrammet 'Jagten', der er blevet sendt de seneste to onsdage, har 27-årige Jeanet Pedersen udfoldet sin version af sin grusomme skæbne: En opvækst med seksuelt misbrug, hvor hun blandt andet blev lejet ud som sexslave til fremmede mænd, om tortur og - ikke mindst - en fødslen af en lille pige.

Ifølge Jeanet har overgrebene og de traumatiske hændelser gjort, at hun den dag i dag lever et liv meget langt fra normalen.

Hør i klippet ovenfor, hvordan Jeanet er stærkt traumatiseret af hændelserne.

Onsdag aften i 'Jagten - Det forsvundne spædbarn' på TV3 hørte vi om konsekvensen af det seksuelle misbrug, Jeanet siger, hun har været udsat for. Som teenager fødte hun ifølge hende selv et barn, som kort efter fødslen blev slået ihjel for øjnene af hende.

Her fortæller Jeanet om fødslen. 

Ingen er nogensinde blevet tiltalt i sagen, og politiet har opgivet at finde ud af, hvad der er sket. De vil heller ikke udtale sig til offentligheden om sagen.

I dokumentaren kom det frem, at der tilsyneladende gik mere end seks måneder, fra politiet modtog anmeldelsen om et babydrab, til de igangsatte efterforskningen.

Det er politiet i Roskilde, der har stået for efterforskningen, og Ekstra Bladet forsøgte tirsdag at få en kommentar til sagen.

Se, hvordan det gik her.

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen