Live-tv: Sådan beskytter du dine børn mod sexkrænkere på nettet

Ekstra Bladet afslører pædofile, der jagter mindreårige børn på nettet til sex. Kuno Sørensen, psykolog hos Red Barnet og Lykke Møller Kristensen, forfatter og mor til to ofre for mobning og pædofile online sidder klar til at give dig svar på, hvad forældre kan gøre for at beskytte børnene.

Live Blog Jagten-chat
 

'Hvis du ikke siger stop knepper jeg dig også'

'Har du haft sex før og ville du nogensinde gøre det for penge?'

'Prøv at gnide din finger i din revne på tissekonen'

Det er blot nogle af de mange beskeder, som pædofile voksne mænd har skrevet til Ekstra Bladets to lokkedue-profiler på internettet.

I forbindelse med en ny dokumentar 'Jagten - Børnelokkerne på nettet', som her til aften blev sendt på TV3 klokken 20.00, har Ekstra Bladet nemlig oprettet to falske profiler på chat-siderne Hot.dk og Speek.dk. Profilerne skulle forestille at tilhøre to piger på henholdsvis 13 og 14 år. På trods af, at det tydeligt fremgik, at profilerne tilhørte piger under den seksuelle lavalder, blev vi bombarderet med sextilbud fra voksne mænd i flere måneder.

Flere af mændene udtrykte klart, at de gerne ville mødes med vores to profiler for at have sex. Ekstra Bladet konfronterede nogle af mændene, som ville have sex med vores to lokkeduer.

 

Store konsekvenser
– Det er ulovligt, hvis voksne dukker op til et møde med det klare formål at have seksuel kontakt med en person under 15 år. Men det kan også være strafbart blot at aftale at have sex uden at dukke op, siger Kuno Sørensen, som er psykolog i Red Barnet og igennem en årrække har specialiseret sig i at hjælpe børn, der udnyttes seksuelt.

– Det kan have store konsekvenser for børn, hvis de bliver krænket på internet. Det kan medføre en seksuel forskrækkelse, som betyder, at de ikke tør at snakke om sex med andre. De har nemlig oplevet et tillidsknæk,

 

 

Almindeligt voksenliv
Fælles for de fire mænd er, at de alle er pæredanske, over 30 år gamle og bosiddende i Københavnsområdet. Men her hører lighederne også op.

– Det er en broget gruppe af mennesker. Mænd, som tilsyneladende har et helt almindeligt voksenliv, måske også har kone og børn, men som af en eller anden grund savner et eller andet i det samliv eller ægteskab, de har. Det er mænd uden den store selvtillid, og de leder efter et forhold, hvor de har styr på det. Det finder de hos børn, som de kan lokke til at gøre, hvad de vil, siger Kuno Sørensen

Nedenunder kan du se profilerne af de fire mænd, vi konfronterede. De er anonymiseret, da mændene endnu ikke er dømt for deres forbrydelser.

Jagten - Børnelokkerne på nettet

Ekstra Bladet og TV3 afslører i dokumentaren ‘Jagten - Børnelokkerne på nettet’, hvordan voksne mænd lokker mindreårige piger til at dyrke sex med penge og søde komplimenter.

I forbindelse med dokumentaren oprettede Ekstra Bladets journalister to falske profiler, der skulle forestille at tilhøre to piger på henholdsvis 13 og 14 år. Navnene på profilerne var fiktive, mens billederne var barndomsbilleder af to kvindelige journalister på redaktionen.

Vores journalister har hele vejen igennem forholdt sig helt passivt på chat-siderne. De har ikke anmodet om venskaber, opfordret til en seksuel tone og har flere gange afvist at mødes med mændene.

Ekstra Bladet og TV3 konfronterede tre af mændene, da de mødte op for at have sex med en mindreårig pige. Vi konfronterede en fjerde mand i hans hjem, efter han havde inviteret en af de mindreårige piger hjem til sig.

Vi har underrettet de chatsider, hvor de pædofile huserer og givet vores data om de pædofile til politiet.

Du kan læse mere på eb.dk/jagten eller på vores Facebook.

* * *

Her er de pædofile

Bokseren

Kalder sig ’CamoDog’ på nettet og foretrækker at chatte med os via hot.dk og Skype.

Efter at have afvist ham flere gange indvilligede Ekstra Bladet i at mødes i en lejlighed i Valby. Som forventede dukkede CamoDog op på adressen, men flygtede fra stedet, da han opdagede avisens journalister.

Inden mødet skrev han en besked til den 14-årige pige, han troede, han skulle møde, hvor der stod: ’Jeg vil gerne køre min pik op i dig, søde.’

Han har skrevet en lang række beskeder om onani og sex.

32-årige ’CamoDog’ bor i København sammen med sin mor.

Poserer i bokseudstyr på sine internetprofiler.

HåndværkerenHåndværkeren har flere profiler på diverse chat-rum, hvor han bruger profil-navnet 'Farmand'.

Han er tidligere dømt for seksualforbrydelser.

Han har inviteret pigerne hjem til sig og sendt en video, hvor han onanerede, til en af vores lokkedue-profiler, som skulle forestille at tilhøre en 13-årig pige.

Den fraskilte ’Farmand’ bor alene og er far til en teenagepige.

Han har eget håndværkerfirma.

Ekstra Bladet tog ud til hans adresse og konfronterede ham med sex-beskederne og onani-videoen.

Gucci-fyrenKalder sig ’Gucci 50’ på nettet, hvor han især skriver på hjemmesiden hot.dk.

Efter at have afvist ham adskillige gange, aftalte vores falske profil på 14 år at mødes med ham i Frederiksberg Have. Han har tidligere tilbudt ’lommepenge’ for at dyrke sex med ham.

Inden mødet spurgte han, om vi ville ’se ham onanere, til den sprøjter’ og har sagt, at han ville ’pille dig i missen’.

Han har flere gange bedt os om at holde mødet hemmeligt.

Manden er 42 år gammel og er far til en søn.

Han bor i København.

Medicinmanden


Kalder sig ’Hanse 37’ på nettet og efter at have afvist ham flere gange, mødtes vi med ham i et storcenter i København. Han troede, at han skulle møde en 13-årig pige.

Han har tidligere tilbudt vores profil penge for at dyrke sex med ham.

’Hanse37’ er gift og har ikke børn. Han arbejder inden for sundhedsindustrien.

Medicinmanden sendte videoer til den profil, han troede tilhørte en 13-årig inden mødet og skrev blandt andet, at han ville mødes og have sex. Han ville se hendes bryster, fordi ’han synes små faste bryster er superfrække’, skrev han i en besked.

Han skrev efter vores møde i en sms, at han og hans kone arbejder på at få børn, og han har potensproblemer.

* * *

Mødte op til sex-date: 'Jeg er impotent' 

Medicinmanden tilbød vores falske profil på 13 år penge for sex. Efter gentagne gange at have spurgt om vi ville mødes med ham, indvilger vi i at mødes ved et storcenter i København, hvor han dukkede op som aftalt. I stedet for en mindreårig pige mødte han Jagten-redaktionens journalist.

- Du har jo skrevet til en 13-årig pige, som du gerne vil have sex med?

- Nej, det har jeg ved gud ikke. Det kender jeg ikke noget til det der.

- Hvorfor vil du have sex med en 13-årig pige?

- Det har vi da heller ikke aftalt noget om.

- Det står ellers lige her.

- Nej.

- Jo, det står lige her i chatten.

- Jeg bliver nødt til at sige tak for i dag, jeg skal snart videre.

- Det er jo ulovligt.

- Ja, men jeg vil ikke snakke om at have sex med en 13-årig.

- Du vil mødes med en 13-årig, hvorfor i himlens navn vil du det? Det står her i chatten: ’Fordi jeg gerne vil dyrke sex med dig’. Altså helt ærligt, synes du, det er i orden?

- Nej, det synes jeg godt nok ikke. Jeg kender ikke noget til det der. Vil I ikke godt lade være?

Flygtede
Herefter flygtede ’Hanse37’ væk fra stedet. Ekstra Bladets journalist skrev efterfølgende til den 37-årige mand på Skype.

’Hej. Miki Mistrati fra Ekstra Bladet og TV3 her. Du skal vide, at vi slører dig fuldstændig, og at jeg rigtig gerne vil lave et interview med dig.’

’O.k. Jeg troede ikke, hun var mindreårig. Jeg ønsker ikke at møde dig. Jeg havde ingen intentioner om at have sex med nogen mindreårig. Men jeg får et kick ud af at chatte, det indrømmer jeg. Ganske kort. Jeg er impotent. Jeg har i årevis prøvet at få børn med min kone. Jeg har brug for suset ved at chatte’, svarede manden.

Du kan se hele konfrontationen med ’Hanse37’ på eb.dk/jagten.

***

Baggrundshistorie

TV: Her jagter vi pædofil gennem storcenter

De troede de skulle møde en mindreårig pige for at have sex. Men de pædofile fik sig noget af en overraskelse. For i stedet for en mindreårig mødte de Ekstra Bladets journalister, som konfronterede dem med de krænkende sex-chats, de havde sendt til det, de troede var 13 og 14-årige piger i ugevis inden mødet.

Ekstra Bladet og TV3 har i forbindelse med dokumentaren ’Jagten: Børnelokkerne på nettet’, som i aften klokken 20.00 bliver sendt på TV3, oprettet profiler på chatsiderne Hot.dk og Speek.dk. Og selvom vores profiler tydeligt viste, at de tilhørte to piger på henholdsvis 13 og 14 år, blev de - totalt uopfordret - bombarderet med sextilbud fra voksne mænd i månedsvis.

I dokumentaren 'Jagten', som sendes på TV3 i aften, afslører Ekstra Bladets journalister pædofile mænd, der åbenlyst opsøger sex med mindreårige piger på nettet. (Foto: Jagten) Vagthund Her er de pædofile, der jagter dit barn

Flere af mændene ville gerne mødes med vores 13 og 14-årige profiler. Efter gentagne tilbud, indvilligede vi i at mødes med tre af mændene for at konfrontere dem.

En fjerde mand opsøgte vi selv i hans hjem, efter han havde inviteret de mindreårige profiler på besøg og sendt en sex-video, hvor han onanerer og hvæser ’jeg har bare sådan lyst til at bolle dig’.

Se når en pædofil flygter fra konfrontationen herover

Du kan se hele dokumentaren onsdag aften klokken 20.00 på TV3

Pædofil flygtede
En af de pædofile, som kalder sig 'Hanse37' på nettet, skrev direkte til vores ene profil, at han ønskede at mødes for at have sex med 13-årige Kathrine, som var en af lokkeduer.

Artiklen fortsætter under billedet

Her kan du læse, hvordan 'Hanse37' skriver, at han vil have sex i samtalen (Foto: Screendump fra Skype-chat)

Efter at have spurgt vores falske profil gentagne gange, om vi havde lyst til at mødes, valgte vores journalister til sidst at takke ja til tilbudet. Men i stedet for en mindreårig pige, dukkede et TV-hold op og konfronterede den 37-årige mand.

Jagten - Børnelokkerne på nettet

Ekstra Bladet og TV3 afslører i dokumentaren ‘Jagten - Børnelokkerne på nettet’, hvordan voksne mænd lokker mindreårige piger til at dyrke sex med penge og søde komplimenter.

I forbindelse med dokumentaren oprettede Ekstra Bladets journalister to falske profiler, der skulle forestille at tilhøre to piger på henholdsvis 13 og 14 år. Navnene på profilerne var fiktive, mens billederne var barndomsbilleder af to kvindelige journalister på redaktionen.

Vores journalister har hele vejen igennem forholdt sig helt passivt på chat-siderne. De har ikke anmodet om venskaber, opfordret til en seksuel tone og har flere gange afvist at mødes med mændene.

Ekstra Bladet og TV3 konfronterede tre af mændene, da de mødte op for at have sex med en mindreårig pige. Vi konfronterede en fjerde mand i hans hjem, efter han havde inviteret en af de mindreårige piger hjem til sig.

Vi har underrettet de chatsider, hvor de pædofile huserer og givet vores data om de pædofile til politiet.

Du kan læse mere på eb.dk/jagten eller på vores Facebook.

18 kommentarer
Vis kommentarer