TV: Her konfronteres mand med sexovergreb - Se hans reaktion

Jeanet Pedersen, 27, stod onsdag frem med sin historie om omfattende sexmisbrug. Se her, hvad en af mændene, som ifølge Jeanet står bag overgrebene, sagde, da vi konfronterede ham

Her kan du se konfrontationen

Se konfrontationen herover artiklen

En barndom fyldt med torturlignende sexmisbrug, vold og udlejning til fremmede mænd. Så grufulde detaljer stod Jeanet Pedersen, i dag 27, frem med i dokumentaren Jagten: Mit liv som sexslave i onsdags.

- Jeg kan huske, at jeg skulle have hans (navn udeladt, red.) tissemand i munden. Jeg var omkring fem år gammel, og jeg husker tydeligt, at det ikke var nødvendigt at sige noget. Jeg var ligesom lært op til det, så jeg vidste udmærket, hvad jeg skulle stille op med den tissemand, siger Jeanet Pedersen.

Jeanet Pedersen, 27 år, fortæller om en grufuld barndom med sexmisbrug, vold og tortur. (Foto: Linda Johansen) 112 - 25. maj. 2016 - kl. 07:26 Jeanets mareridt: Jeg blev lejet ud som sexslave

I dokumentaren Jagten: Mit liv som sexslave, som bliver produceret af Ekstra Bladet i samarbejde med TV3, opsøger og konfronterer redaktionen bag programmet en af de mænd, som ifølge Jeanet Pedersen systematisk har udlejet og misbrugt hende som sexslave i 15 år.

Et liv, der har ødelagt hende.

- Hver morgen skal jeg træffe den samme beslutning: Skal jeg tømme glasset med piller i dag og få det overstået, eller skal jeg stå dagen igennem med al den smerte den måtte bringe. Hver dag er en kamp for at overleve. Ikke leve. Overleve, siger hun.

Jeanet Pedersen, 27 år, fortæller om en grufuld barndom med sexmisbrug, vold og tortur. Men ingen gør noget (Foto: Linda Johansen) Downcuts: Mit liv som sexslave - 26. maj. 2016 - kl. 08:04 Jeanet i dag: Hver dag en kamp for at overleve

Hvorfor slører vi mændene?

Ekstra Bladet og TV3 har valgt at sløre identiteterne på de mænd, som ifølge Jeanet Pedersen står bag et omfattende sexmisbrug.

Det har vi gjort af hensyn til mændenes retssikkerhed. Ingen er blevet tiltalt - eller dømt - for overgreb mod Jeanet Pedersen.

Se konfrontationen med manden her eller øverst i artiklen (artiklen fortsætter under videoen):

Inden han stikker af, afviser manden anklagerne om sexovergreb.

- Hej, jeg hedder Miki Mistrati, jeg kommer fra et program, der hedder Jagten. Jeg er her på vegne af Jeanet, som jeg gerne vil stille nogle spørgsmål på vegne af, spørger Mistrati manden, som sidder i en bil.

- Nej, jeg vil ikke være med. Det har været forfærdeligt nok, svarer manden.

- Men hun har det  simpelthen så svært. Hun får aldrig ro i sit liv, før der ligesom er en erkendelse af: Ja, der har været nogle seksuelle overgreb..

- Men det har der ikke.

- Det har der ikke?

- Nej.

- Men hvad er det så, der har været?

- Jeg ved det ikke! Jeg har det svært med det dér.

Herefter stikker manden af, ifølge programmets vært Miki Mistrati åbenlyst chokeret over konfrontationen.

- Han var tydeligvis ekstremt rystet. Han havde tåre i øjnene, siger Mistrati til kameraet efterfølgende.

Manden har efterfølgende forsøgt at få stoppet udsendelserne om Jeanet Pedersens liv i retten, men det har dommeren afvist. Han har også gentagne gange fået tilbud om at stille op til interview, men han er aldrig vendt tilbage.

Jeanet Pedersen, 27 år, skulle ikke have lov til at fortælle sin historie, mente tidligere sigtet. Det afviste retten (foto: Linda Johansen) Downcuts: Mit liv som sexslave - 25. maj. 2016 - kl. 19:38 Dokumentaren du ikke må se: Forsøgte at lukke munden på Jeanet

Jeanets historie

Over to udsendelser fortæller Ekstra Bladet og TV3 historien om Jeanet Pedersen.

Hele første del af Jeanets historie blev sendt onsdag 25. maj på TV3 under titlen ’Jagten – Mit liv som sexslave’. Her afslørede vi, hvordan Jeanet gang på gang er blevet svigtet af myndighederne, når hun har forsøgt at råbe om hjælp til at komme væk fra det angivelige sexmisbrug.

Andet afsnit ’Jagten – Det forsvundne spædbarn’ sendes 1. juni klokken 21.00 på TV3. Det handler om, at Jeanet Pedersen i sine teenageår føder et barn – men det barn er væk, muligvis dræbt. Vi afdækker vi, hvordan politiet henlægger sagen om drabet på et spædbarn – og stiller spørgsmålstegn ved, om vi som samfund kan acceptere, at en forsvunden baby bare kan få lov at forsvinde uden at nogen stilles til ansvar.

Flere mænd har været sigtet i sagerne om seksuelle overgreb mod Jeanet Pedersen og drabet på hendes spædbarn. To mænd sad varetægtsfængslet, men ingen blev nogensinde tiltalt eller dømt i sagerne.

Her forsøger Ekstra Bladet og TV3 at få en kommentar fra Jeanets læge Sonja Henriksen (foto EB Dokumentar) Jagten: Mit liv som sexslave - 27. maj. 2016 - kl. 18:21 Læge ignorerede nødråb om sexmisbrug: Se de rædselsfulde breve

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen