Sexovergreb foregår hver dag

Terapeut Odile Poulsen møder masser af grusomme skæbner – hun er selv en af dem. Se interviewet med hende her

Se med her

I aftenens udsendelse af "Jagten Mit Liv Som Sexslave" sætter TV3 sammen med Ekstra Bladet fokus på det kæmpe svigt, som en pige har været ude for igennem hele sin barn- og ungdom.

Jeanet Pedersen fortæller i Jagten om de mange år med sexmisbrug og hun fortæller, hvordan hun er blevet lejet ud som sexslave.

Jeanet Pedersen, 27 år, fortæller om en grufuld barndom med sexmisbrug, vold og tortur. (Foto: Linda Johansen) 112 - 25. maj. 2016 - kl. 07:26 Jeanets mareridt: Jeg blev lejet ud som sexslave

Selv om hun forsøgte at råbe sin egen læge og andre voksne op, tog ingen affære og fik det angivelige misbrug stoppet.

Terapeut Odile Poulsen fik Jeanet Pedersen i terapi, og på trods af historierne virkede utrolige, så har hun fra dag et troet på Jeanet.

- Virkeligheden er så vild, at vi ikke tror på historierne, når børn eller unge mennesker fortæller om de her seksuelle overgreb. Men desværre overgår virkeligheden alt for tit fantasien. Og når ingen tror på børnene, så er det fordi, det er udenfor vores fatteevne, siger Odile Poulsen, som du også kan se i indslaget ovenfor.

Hun har også selv været misbrugt som barn, men hjælper nu andre misbrugte til et bedre liv.

Jeanet Pedersen, 27 år, skulle ikke have lov til at fortælle sin historie, mente tidligere sigtet. Det afviste retten (foto: Linda Johansen) Downcuts: Mit liv som sexslave - 25. maj. 2016 - kl. 19:38 Dokumentaren du ikke må se: Forsøgte at lukke munden på Jeanet

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen