Han vil have anal-massage

?
Kære Joan

Jeg er en ældre dame på 61 år, som er lykkelig gift, og som har et stort behov for sex. Mit problem er, at min mand er 'lettere' overvægtig og oppe i alderen, og har derfor meget svært ved at få erektion og derved tilfredsstille mig.

I løbet af de sidste måneder er min mand begyndt at spørge, om jeg ikke vil tilfredsstille ham ved analmassage. Da dette ikke lige er mit fortrukne sted, ved jeg ikke hvordan jeg skal reagere.

Er dette normalt for mænd med erektions besvær?

Venlig
miss lystig


!
Kære miss lystig

Det er helt forståeligt at du har noget modstand i forhold til at kaste dig ud i et helt nyt område. Oven i købet et område som vi har lært, at vi ikke skal komme for nært.

Når din mand spørger dig, om du vil give ham analmassage, er det fordi han har en fornemmelse om, at det vil gavne hans og derved dit sexliv. Jeg tror at hans fornemmelse er rigtig.

Analmassage kan udføres på den pæneste og fineste måde, ved at forberede jer ordentligt. Først og fremmest skal din mand rengøre sin tarm ved at benytte et lille lavement fra apoteket, eller en gummi anal-pumpe som kan købes over nettet.

Man kan også skrue brusehovedet af bruseren og stikke slangen op i tarmen og helt forsigtigt tænde for vandet. Når han er helt ren og parat, kan han læne sig op ad en masse puder i sengen, mens du placerer dig, så du kan komme til hans penis og hul på samme tid.

Start med at massere hans penis, da musklen i anus er den samme der har forbindelse til penis. Begyndt derefter at massere numsehullet med rigeligt smøremiddel. Når han og du er parat, stikker du fingeren 2,5 cm op på forsiden mod maven, der finder du prostatakirtlen. En lille bule formet som en valnød.

Masser den som du har lyst til samtidig med at du stimulerer penis med den anden hånd. Tal med hinanden undervejs og hør hvad der føles bedst. Hvis han på et tidspunkt har lyst til at få udløsning, så sæt tempoet op på penis og fortsæt massagen af 'valnødden'.

Udløsningen føles meget anderledes end normalt. Den kommer sivende, langsomt og kildende.

Læs Margot Anands bog 'Seksuel nydelse', hvor hun sagligt beskriver hvordan man giver sin mand analmassage. Den kan købes i de fleste boghandlere.

God fornøjelse
kærligst Joan
kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen