Skal jeg tisse på ham?

Nu har min kæreste ytret ønske om at prøve urinsex

Kære Joan
Jeg er en kvinde først i 30'erne, der har prøvet lidt af hvert - altid indenfor det 'normale' - hvad angår sex.

Nu har min kæreste ytret ønske om at prøve urinsex, hvor det er mig, der skal tisse på ham. Umiddelbart er det ikke noget, der tænder mig. På den anden side er jeg også en smule nysgerrig.

Jeg ved bare ikke helt' hvordan det skal foregå. Skal jeg drikke meget vand inden? Skal jeg tisse meget? Eller er det fint, hvis jeg bare tisser en lille smule? Aah! Jeg ved bare slet ikke hvordan, jeg skal starte eller slutte, så kan du ikke prøve at beskrive en 'typisk' seance for mig? Og så vil jeg derefter vurdere, om det virkelig er noget' jeg vil gøre eller ej.

Hilsen den normale

Kære normale
Når det er din kæreste, der har ytret ønske om urinsex, så skal du lade det være op til ham, hvordan det skal foregå. Han har alligevel billederne inde i sit hoved. Styrer du pludselig forløbet, så ender det hele med frustration.

Du kan stille ham nogle spørgsmål, som fx. 'Hvor synes du, at det skal foregå? Vil du have at jeg kun tisser på din krop, eller vil du også prøve, at jeg tisser dig i munden?'

Lad ham svare, og lad ham dirigere slagets gang. Din opgave er at drikke rent vand et par timer før, så dit urin er helt gennemsigtigt og lugtfrit. Jeg tror, at det kan blive en spændende oplevelse for dig, fordi det er interessant, at din kæreste er så tændt på dig, at han vil indtage alle væsker, der kommer fra dig.

Det er 100 procent accept, og det er der, det frække ligger for den, der tisser. For ham der ligger ned og modtager urinen, er det overgivelsen og hengivelsen til det andet menneske, der rykker.

Kærligst Joan

Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen