Min elskerinde er gravid

Hej Joan
Jeg er en mand i min bedste alder, godt gift med en sød og opvartende kone. Vi har hus, bil og børn sammen. Sidste sommer fik jeg et spændene tilbud fra en rigtig sød, køn og frisk pige, og vi indledte et forhold. Vi ses og jeg har jævnligt sex med denne pige. Jeg har dog fortalt hende, at jeg ikke forlader det derhjemme.

Nu er der så sket det, at hun er blevet gravid og vil beholde barnet. Jeg er i syv sind og aner ikke fra eller til. Hvad gør jeg klogest i denne situation?

Hilsen X

Kære X
Det klogeste er, at du begynder at være ligeså ærlig overfor din kone, som du er overfor din elskerinde. Din kone har opvartet dig og givet dig kærlighed og en famile, og hun fortjener, at du spiller med åbne kort, selvom det i værste tilfælde kan betyde, at familien bliver opløst.

Hun vil naturligvis blive frygtelig ked af det, og hun vil sige, du skal gå og ikke komme igen, før du har tænkt dig rigtig godt om. Og det er lige præcis pointen. Du har nemlig slet ikke tænkt dig om, og nu får du den store udfordring at tage stilling.

Vil du kæmpe for din familie, eller vil du starte en ny familie med din elskerinde? Hvad er vigtigst for dig? Under alle omstændigheder skal du være helt ærlig overfor din kone nu, inden hun selv opdager det, og så bliver det ikke op til dig, om du skal kæmpe eller ej. Så er det goodbye!

Kærlig hilsen Joan

0 kommentarer
Vis kommentarer