Vores underboer dyrker højlydt sex

Kære Joan
Sagen er den, at vores underboer har så ekstremt højlydt sex, og specielt den kvindelige halvdel er noget af en skriger. Min kæreste synes, det er sjovt, og mener, at vi skal give igen af samme skuffe, men på mig virker det stik modsat.

Jeg kan normalt godt lide at give mig hen og ha' masser af lyd på, men jeg kan ikke længere, velvidende hvordan det lyder i resten af vores beboelsesejendom. Så når min kæreste og jeg har sex, er jeg forbandet bevidst om husets papirtynde vægge.

Og når underboen har sex, reagerer jeg fysisk med hjertebanken, vrede og kvalme. Jeg synes selv, at det er en overdreven reaktion og forstår simpelthen ikke, hvorfor jeg reagerer, som jeg gør. Jeg synes ikke, at jeg normalt er sart, men at skulle lytte til en anden kvinde have sex, det overskrider alle mine grænser.

Hvorfor reagerer jeg så voldsomt? Og hvordan kan jeg lære bare at trække på skulderen og grine af det?

Hilsener fra overboen

Kære overbo
Din hjertebanken og kvalme opstår, fordi du tænker nogle automatiske tanker, som udløser følelsen af vrede. Og vrede giver dig åbenbart den slags kropssymptomer. Jeg synes, at du skal skrive dine tanker ned og undersøge sandhedsværdien af tankerne.

Prøv derefter at skrive nogle nye tanker nogle nye tanker ned, der letter dig og får dig til trække på skulderen. Måske er dine automatiske tanker lige nu, 'at hende møg-bitchen kun tænker på sig selv. Hun burde tage hensyn til, at der også bor andre mennesker i denne ejendom!' Den tanke virker umiddelbart sand, men din krop fortæller dig med kvalme og hjertebanken, at den ikke gør dig godt.

Mit forslag er, at du erstatter den automatiske tanke med en ny tanke som fx. 'Når hende naboen tør give den en skalle, så tør jeg også. Sex er en naturlig ting, som larmer lidt, når det er rigtig godt. Det vil jeg ikke gå glip af!'

Den metode, jeg beskriver, hedder kognitiv terapi. Prøv at slå metoden op på nettet og find ud af, om den kan hjælpe dig.

Stort knus fra Joan

0 kommentarer
Vis kommentarer