Sådan laver du fræk julekalender

Hej Joan
Da det er ved at blive jul, og jeg vil gerne forkæle min kæreste. Vi har været sammen i tre år og er lige flyttet sammen. Vi er kommet ind i en dårlig periode, hvor det erotiske er gået lidt i stå, er det mærkeligt?

Jeg har tænkt mig at lave en sexkalender, hvor der er en overraskelse hver dag. Fx kan jeg slikke hende den 1. dec. Give hende morgenmad på sengen den 2. dec. osv. Det skal være lidt forskelligt hver dag og noget med sex. Kunne du måske komme med nogle forslag?

Hilsen den unge mand

Kære unge mand
Flytninger er for det meste hårdt arbejde, og det er meget naturligt, at I har haft møbler og indretning i hovedet, i stedet for leg og ballade. Men nu har du fået en fantastisk ide. Dine forslag med oralsex den ene dag og morgenmad på sengen den næste er gode, men du mangler stadig 22 dage, før du er færdig med den.

Massage er altid en god gave. Du kan tilbyde både fod, hovedbund og rygmassage. Du kan også invitere hende på julemarked eller i biografen. Kvinder kan generelt godt lide at komme ud og opleve noget, og selv små ting som en måneskinstur hånd i hånd vil sikkert gøre hende glad.

Du kan også give hende en hel time, hvor du bare lytter og stiller spørgsmål om hendes liv, det skal nok få hende til at smile. Mht til det fysiske kan du fx. tilbyde fem kram på en dag, tre kys den næste, et forspil der varer en time, og juleaftensmorgen er der samleje med det hele. Jeg tror, at du har fat i noget af det helt rigtige med denne kalender. Må jeg snuppe ideen?

Kærligst Joan

0 kommentarer
Vis kommentarer