Ingen sex før ægteskabet

null

Hejsa Joan
Jeg har fundet en kæreste, som kommer fra et kristent hjem, og vi har været sammen i to år nu. Vi går ikke i seng sammen, da vi begge har aftalt: ingen sex før ægteskabet.

Nogle dage er det hårdt, men så er det heldig, at hånden har fem fingre. Jeg vil spørge dig, om det er forkert at begrænse mig selv ved at vente. Jeg har aldrig haft trangen til at være utro, da jeg elsker hende, men jeg har bare lyst til sex. Jeg er ikke selv kristen.

Knus til dig fra ham i Sønderjylland

Kære dig fra Sønderjylland
Jeg synes ikke, at det er forkert at vente på sex, hvis det er et ønske, der kommer dybt inde fra dig selv. Men at blive pålagt en religiøs regel, som ikke er din egen, giver mig tvivl.

Hvad er egentlig årsagen til, at der ikke må være sex før ægteskabet? Er det, fordi de anser sex som forplantning, eller er det, fordi sex er 'urent? Jeg synes, at du skal finde grunden og reflektere over, om du vil ligge under for den livsanskuelse resten af dit liv.

For bliver du gift med din kæreste, hvad du sikkert drømmer om hver dag, så er du stadig underlagt hendes forældres syn på, hvordan jeres ægteskab bør foregå. Jeg synes, at du skal begynde at stille nogle flere spørgsmål til hendes forældre og deres præst - og tænke dig godt om.

Og nu hvor vi er ved spørgsmål: Hvad betyder 'ingen sex før ægteskabet' egentlig? Betyder det samleje med penis ind og ud, eller indbefatter sex også tungekys og gnubberi? Måske du skal undersøge, om det er okay at dyrke lidt uskyldigt onani sammen?

Kærlig hilsen Joan

0 kommentarer
Vis kommentarer