Min mand ser efter unge piger

Kære Joan
Problemet er, at jeg ikke bryder mig om min mands umodenhed. Han er meget begejstret for unge piger, og jeg får kvalme af at se hans flirteri. Han er en 'voksen' mand på vej til de 40. Jeg tænder alvorligt af på det og kan ikke tage ham seriøst.

Det er i de sidste par år gået meget ud over mit sexliv/samliv. Jeg føler, livet er for kort til det her, og jeg føler mig ensom i ægteskabet. Jeg drømmer om at finde en voksen mand, der kan give mig noget dybde i mit liv, noget med sjæl i.

Jeg er meget romantisk anlagt, og jeg elsker lange dybe samtaler. Jeg har ikke været utro, men jeg har så sandelig ikke tænkt mig at holde mig tilbage, når chancen byder. Mit liv går til spilde.

At tale med min mand om det? Det har jeg gjort, og han er i mine øjne en rigtig tøsedreng, der benægter alt. Han siger, jeg ser spøgelser. Jeg har forslået skilsmisse, men det vil han ikke. Hvorfor stå i vejen for hinanden? Vi har tre børn, den ældste er flyttet hjemmefra. Jeg visner bort og er ved at gå min vej.

Moden kvinde

Kære modne kvinde
Det virker, som om du er blevet hård for at beskytte dig mod at mærke din sårbarhed. For inderst inde er du sikkert rigtig såret og bange for, at din mand ikke ser dine behov mere. At vise sårbarhed er det sprog mænd, bedst forstår, men det vi som kvinder har sværest ved at vise dem, desværre.

Jeg synes, at du i første omgang skal tage en beslutning om at udvikle din egen dybde og sjæl. Det kan være, at du har lyst til at melde dig til en uddannelse eller gå til foredrag, kurser eller få nogle kulturoplevelser med dine veninder.

Din mand vil meget hurtigt opdage, at du har fået færten af noget spændende, som du ikke vil gå glip af, og så er det op til ham, om han selv vil 'oppe' sig og udvikle sin modenhed, eller om han vil fortsætte sin ungdomsstil og sætte dig fri.

En skilsmisse er mindst smertefuld, hvis man skilles, fordi man har to forskellige veje i livet, og ikke fordi den ene har fundet en anden.

Kærlig hilsen Joan

0 kommentarer
Vis kommentarer