God sex - på tre minutter

Hej Joan
Jeg er en pige på 20 år, som har været sammen med min kæreste i lidt over et år. Vi har virkelig god sex. Problemet er bare, at det kun varer et par minutter. Det længste har nok varet tre-fire min.

Jeg kan se, at det gør ondt på min kæreste, at han ikke kan holde længere, så han kan give mig nydelse, for jeg når ikke at få en orgasme. Før mig har han været sammen med rigtig mange og har aldrig før haft disse problemer. Er der noget, vi kan gøre? Vi har prøvet med kondom, og at han er fuld, men det virker heller ikke.

:( Knus

Kære Knus
Nu varer det heldigvis ikke længe, før der kommer en pille på markedet til at afhjælpe for tidlig sædafgang. Ikke sådan at forstå, at alle mænd, der selv synes, at de kommer for tidlig, skal tage en pille, men snart vil der komme et tilbud for de hårdest ramte.

Med hensyn til dig og din kæreste så kan I øve jer i Start/Stop-teknikken sammen. Du stimulerer din kæreste med hånden, og når han siger stop, skal du trykke på hans penis med tre fingre lige under penishovedet, så den bliver slap. Når han har fået kontrollen over sig selv, gør du hans penis stiv igen, og stimulerer ham til han siger stop. Så trykker du igen med tre fingre og gør penis slap.

Sådan fortsætter I fem gange. Sjette gang kan han komme, og det vil føles stærkere og dejligere, end han har prøvet længe. Når I mestrer denne teknik, kan I bruge samme teknik under samleje. Han trækker sig ud, så snart han er ved at komme, trykker med tre fingre på penis, tager en pause og fortsætter.

Din opgave er at være passiv og tålmodig. Husk at du ikke er afhængig af din kærestes penis, for at du kan få en orgasme. Den kan du få ved stimulering af din klitoris manuelt eller oralt.

Mange varme hilsner fra Joan

0 kommentarer
Vis kommentarer