Det gør ondt, når hun rider mig

Hej Joan
Jeg har endelig fundet mig en dejlig kæreste, som ligesom jeg er glad for sex, og vi er ikke sammen, uden at der skal ske noget på lagnerne om aftenen.

Mit eneste problem er, at hun elsker at ride mig. Jeg har det ubehageligt, når det sker. Jeg har hørt fra både venner, familie og i film, hvor lækkert det er, når manden bare kan ligge nederst og nyde, at hun rider løs.

Men på mig gør det lidt mere ondt end godt, så vil egentlig bare gerne høre, om du har nogle tips til måder, jeg kan ligge på? Skal jeg slappe af i kroppen, spænde, rette mit underliv i en bestemt retning?

Når hun hopper op, kan jeg næsten ikke få mig selv til at sige 'argh skat, der skal lige rettes', for hun bliver helt vild.

Og er det godt for hende, så kan jeg godt holde en 5 minutters ubehag ud, men jeg vil gerne lære, hvordan jeg bedst kan nyde det. Jeg er 19 cm., har en god tykkelse, og min penis er fuldstændig lige.

Kærlig hilsen Christian

Kære Christian
Min egen erfaring er, at 'ridning' er lettere, hvis pikken ikke er så stor som din! Jeg beklager, men nogen gange må de mindre pikke også have nogen fordele.

Hvis den er stor, er det svært for kvinden at bevæge sig med den inde i skeden. Så bliver bevægelsen i stedet op og ned, og det er egentlig ikke den 'rigtige' ride-teknik. Når en kvinde rider en mand, er der mest nydelse for både ham og hende, hvis hun vipper sit underliv frem og tilbage, ligesom når hun rider en rigtig hest.

Hvis hun 'rider' dig op og ned, kan det gøre ondt på en 19 centimer lang pik, fordi den bøjer, når den får modstand, og så kommer pikhovedet i klemme. Ridning på en stor pik kan være skønt, men det kan også være ret fysisk anstrengende for hende, og hvem ved, om hun gør det for din skyld? Det kan du finde ud af ved at tage emnet op.

Kærlig hilsen Joan0 kommentarer
Vis kommentarer