Husvennen får hende til tvivle på min kærlighed

Hej Joan
Vi er et par, der har længe havde leget med tanken om at invitere en mørk mand med i sengen. Nu har vi så gjort det, og da det skete, synes vi begge, at det var fantastisk frækt.

Jeg var på arbejde, da det foregik, og fik pludselig et frækt billede på min mobil. Jeg skyndte mig hjem og nåede lige at se ham påklædt igen, mens min dejlige kæreste havde en smil på læben, der sagde spar to.

Men nu er tingene pludselig vendt 180 grader. Hun tror ikke på, at jeg elsker hende på den måde, en mand burde elske sin kæreste. Hun kan ikke forstå, at jeg bare kunne lade en anden mand kneppe hende i vores seng, mens jeg var på arbejde.

Hvad gør jeg, og hvordan kan jeg fortælle hende, at jeg elsker hende over alt på denne jord, og IKKE vil dele hende med andre. At det KUN var en fantasi?

Hilsen Canada

Kære Canada
Det lyder så enkelt, når du siger, at det bare er en fantasi. Men jeg har lidt svært ved at forstå den, fordi du ikke fortæller, hvad det lige præcis er ved den fantasi, der gør dig så smadder ophidset, at du vælger at få din kæreste til at udleve den for dig.

Er det tanken om, at der er en anden mand, der får lov til at 'prøvekøre din lækre Cadillac', eller er det suset ved at forære din kæreste en 'mørk eksotisk gave', der hidser dig?

Måske har din kæreste ligesom jeg ikke fanget essensen af din fantasi, og derfor er hun kommet i tvivl, om det var det rigtige, I gjorde. Generelt er det ikke nok for piger at sige til dem, at det 'bare' er en fantasi.

Piger er ikke nær så seksuelt fantasifulde som mænd, og derfor er det svært at forstå, at det 'bare' er en leg, som ikke har de store dybder eller forklaringer. Men netop derfor har de brug for at få det forklaret, så de kan blive motiveret til at lege med.

Kærligst Joan

0 kommentarer
Vis kommentarer