Jeg vil være sammen med en anden kvinde

Kære Joan
Jeg er en kvinde, der har været sammen med min mand i 10 år. Vi har to børn. Gennem det sidste års tid har jeg været meget frustreret i mit ægteskab. Jeg er kommet til den erkendelse, at jeg ikke længere kan lukke øjnene for min trang til at være sammen med en anden kvinde.

Jeg har talt med min mand om det, og han er med på, at vi inviterer en kvinde hjem i vores dobbeltseng. Men faktisk er det noget, som jeg helst vil udforske alene, da jeg ikke ved, hvor meget der er i det - måske er det bare noget, jeg skal have ud af kroppen.

Det kan man vel ikke rigtig vide, før man har prøvet det, vel? Jeg vil helst blive sammen med min mand, men jeg ved ikke, hvordan det kan lade sig gøre, når jeg vil udleve det andet. Jeg er meget splittet, for jeg føler, at jeg er nødt til at prøve det af - men jeg vil heller ikke være min mand utro.

Venlig hilsen Den Rådvilde

Kære rådvilde

Din mand har givet dig grønt lys til, at du kan udleve din fantasi. Han har foreslået, at han selv deltager i legen, men jeg tror såmænd også, at han vil give dig grønt lys til at gøre det uden ham.

Han vil bare gerne se dig glad igen. Du er ikke utro, når du og din mand aftaler, at du gerne må gå ud og udleve din fantasi, så du kan komme videre i livet.

Du er utro overfor dig selv, hvis du ikke gør det, og det kan gøre dig ulykkelig i dit parforhold. Men sørg for, at du ikke starter en affære med vedkommende. Indstil dig på at det er et one-night-stand, så din mand stadig er din 'soulmate', din ven og partner.

Jeg tror, at han udmærket forstår, hvad du går igennem, og han ved nok også, at der er store chancer for, at du vil blive mere lykkelig med ham, når du har taget springet, end hvis du ikke gør det. Men skulle det gå op for dig, at du er lesbisk, så tillykke med det. Hvorfor gå og spilde hinandens tid, hvis sandheden er, at du elsker og begærer kvinder?

Kærlig hilsen Joan

0 kommentarer
Vis kommentarer