Er det farligt at slikke røv?

Hej Joan
Min kone og jeg har et dejligt og varieret sexliv. Nogle gange ser vi en pornofilm sammen - det tænder os, og så giver det jo også lidt inspiration.

Men der er noget, der undrer mig en del. Det drejer sig om analsex, som vi selvfølgelig også nyder at praktisere ind imellem. Her ser man ofte, at der slikkes analt, og at manden fører penis tilbage i skeden og i munden på kvinden efter at have haft den i anus på hende.

Er det ikke frygteligt uhygiejnisk, og kan man faktisk ikke blive ret syg af at få kolibakterier i munden på den måde? Det kan vel ikke undgås, også selvom man forbereder sig ved at vaske sig grundigt i anus inden?

Jeg fører ikke min penis i min kones skede efter den har været i anus, og jeg kunne da aldrig finde på at stikke den i munden på hende, efter den har været i anus. Jeg slikker ikke min kones anus, og har jeg f.eks. haft en finger oppe i hendes anus, så vasker jeg hænder efterfølgende.

Min kone synes, jeg er lidt 'sippet - er jeg det?

M.v.h. Henrik

Kære Henrik

Når din kone kalder dig sippet, er det nok, fordi hun synes, at det ville være frækt, hvis du 'turde' slikke hendes anus som opvarmning til analsex. Rimming er en fremadvoksende seksuel praktik, som mange mennesker finder meget pirrende.

Måske fordi det går imod alt, hvad vi har lært om, at man skal holde nallerne langt væk fra det område. Så kan det næsten ikke undgå at blive interessant.

Og jo, der kan være kolibakterier omkring anus og inde i endetarmsåbningen, men er personen renvasket, nedbryder enzymerne der findes i spyttet, de bakterier der måtte være.

Det er anderledes med indførsel af penis i skeden. For har man dyrket analsex, skal man ikke stikke penis op i skeden efterfølgende, da skeden ikke har de samme enzymer, som spyt har. Kvinden kan få blære eller underlivsbetændelse, hvis man går fra hul til hul.

Du kan bruge kondom under analsex og tage det af, hvis du vil fortsætte samlejet i skeden. Med hensyn til at vaske hænder efter indførsel i anus, så er det en udmærket ide, med mindre du bruger venstre hånd til det ene hul og højre til det andet.

Med kærlig hilsen Joan0 kommentarer
Vis kommentarer