Han elsker mig for meget

Hej Joan
Jeg er gift på 8. år. Min mand kommer fra et dårligt hjem, og han har haft en ungdom med meget kriminalitet. Det kom han ud af, da han mødte mig. Jeg satte det som betingelse. Han er med sine egne ord så taknemmelig over, at han mødte mig, at jeg dagligt modtager 10 sms, hvor han fortæller mig, hvor fantastisk og vidunderlig jeg er.

Desuden ringer han og igen og igen fortæller mig om, hvor meget han elsker mig. Der ud over vil han gerne ligge og sidde ved mig konstant.

Jeg får simpelthen PIP af ham og hans evige kærlighedserklæringer og klisteren. Han har ingen kammerater, og han har ingen fritidsinteresser. Hans interesse er udelukkende MIG!

Jeg kan mærke, at jeg bliver mere og mere irriteret på ham. Det værste er faktisk, at jeg får så stort et behov for at være alene, at jeg heller ikke har overskud til min datter og snerrer derfor ad hende. Jeg begynder at se ham som et barn, og det er ikke godt for min sexlyst.

Hilsen den desperate

Kære desperate
Da du mødte din mand, satte du en betingelse om, at han skulle stoppe med sin kriminalitet. Nu er det på tide, at du sætter endnu en betingelse: Du vil have mindst to friaftener om ugen, hvor han ikke er hjemme i mindst fire timer. Og du vil fra dags dato ikke besvare hans sms´er eller tage telefonopkald i arbejdstiden.

Sådan er betingelsen, take it or leave it. Du har alt for længe fundet dig, i at han kontrollerer og manipulerer dig ved at bombardere dig med 'kærlighed'.

For så kan du jo ikke tillade dig at afvise ham, når han er så frygtelig sød! Men det skal stoppes nu, inden du overreagerer og eksploderer i et brag. Din mand må tvinges til at slippe sin 'mors skørter' og gå selv, så han kan blive en ligeværdig partner, der har noget interessant at bidrage med.

Kærlig hilsen Joan0 kommentarer
Vis kommentarer