Han giver mig for lidt sex

Hej Joan
Jeg er en kvinde på 31 år, som bor sammen med min mand på 45. Jeg kan være heldig at få sex to gange om måneden, og jeg har altid været typen, som gerne vil prøve noget nyt. Han siger godt nok, at han elsker mig, men jeg synes, han har en sjov måde at vise det på. Jeg håber, du kan give mig et godt råd.

Hilsen Den ulykkelige

Kære ulykkelige
Vi mennesker har forskellige måder at vise vores kærlighed på. Du viser den ved at give og modtage fysik kontakt, og din mand viser sin kærlighed ved at anerkende dig verbalt.

Den amerikanske terapeut Gary Chapman har skrevet en klog bog, der hedder 'De fem kærlighedssprog' på forlaget Fokal. Her beskriver han fem måder at opfatte kærlighed på:

1: Verbal anerkendelse. 2: Tilbringe tid sammen. 3: Tjenester. 4: Gaver. 5: Fysisk kontakt.

Han forklarer, at hver enkelt menneske 'taler' et af sprogene bedre end de andre. Problemet er, at vi giver det kærlighedssprog til vores partner, som vi selv har, men hvis han 'taler' et andet sprog, vil han ikke helt forstå vores. Derfo føler han sig ikke fyldt op i sin 'kærlighedsbeholder' - og omvendt.

Hvis din mand har verbal anerkendelse som kærlighedssprog, kan du begynde at anerkende ham meget mere, end du plejer, selvom du foretrækker, at han rører ved dig og har sex med dig.

Men bliver hans 'kærlighedsbeholder' fyldt med ros, vil det være meget naturligt for ham at give dig tilstrækkelig med fysisk kontakt, så du også føler dig elsket.

Kærlig hilsen Joan

0 kommentarer
Vis kommentarer