Vil mænd kun have ungt kød?

null

Hej Joan
Hvad stiller vi modne kvinder op med 'kødets forfald'? Vi må vel, hvor smerteligt det end er, se i øjnene, at mænd vil have ung stram hud og struttebarm! De er jo meget visuelle.

Jeg er selv 52 år - 'velholdt' (hader det ord!), men tyngdeloven er ligesom ikke til at hamle op med. Tænker, at det vel er meget naturligt, at mænd, herunder min egen, hellere vil se porno og Side 9 piger, end glo på/dyrke sex med en krop, der er mærket af børnefødsler og amning. En sådan krop har ingen respekt eller værdi i vores samfund.

Hvordan takler vi modne kvinder det med selvværdet i behold?

Venlig hilsen Kitty

Kære Kitty
En kvinde må på et tidspunkt i sit liv tage en beslutning, om hun vil have børn eller ej. På samme måde må hun også på et tidspunkt tage en beslutning i forhold til sine alderstegn, så hun ikke automatisk flyder med den alders-forskrækkelse, der er oppe i tiden.

Hun har to muligheder. Enten tager hun den hårde kamp og gør, hvad hun kan og har råd til, af foryngelsesoperationer, skrab og indsprøjtninger. Eller også vælger hun, at glæde, energi og nysgerrighed har langt større gennemslagskraft end at bevare en glat hud.

Hvis du vælger den mulighed, så ligger fokusset på oplevelser og indtryk, at lære noget nyt, rejse og udvikle dig. Du behøver ikke længere at måle dit værd på, om din mand ser på Side 9 piger eller ej. Han må gøre lige, hvad han vil. Du synes nemlig selv, at du er et smukt og livsklogt menneske, som har masser at give denne verden og masser at give din mand.

Når du får bygget dit indre selvværd op, vil mænd (og kvinder og børn) flokkes om dig. Engagement, glæde og nysgerrighed er ren magnetisme.

Mange klem fra Joan0 kommentarer
Vis kommentarer