Har hun faket hele tiden?

Hej Joan
Jeg mødte min kæreste for snart et år siden. Jeg er vild med hende, og vi har det fantastisk i sengen. Det, der undrer mig, er, at de første gange, vi var sammen, fik hun orgasme hver eneste gang - også når vi blot havde en 'quickie', hvor der hverken blev ofret tid til forspil eller særlig stimulering.

Nu hvor vi kender hinanden meget bedre og er blevet rigtige kærester, er det mere reglen end undtagelsen, at hun ikke får orgasme. Hun hyler og hviner heller ikke så meget mere. Hun siger, at hun aldrig kunne finde på at 'fake', men tror du, at hun måske slet ikke fik orgasme dengang i starten?

Kærlig hilsen Ole

Kære Ole
Statistikkerne siger, at hver tredje kvinde ikke opnår orgasme hverken ved samleje eller onani. Det er jo en del kvinder, og alligevel føles det som et tabu for den enkelte kvinde.

Det er svært for hende at sige til en ny fyr, 'at han ikke skal tænke på hendes orgasme, men bare tænke på sig selv, for hun kommer alligevel ikke'.

Det er hundrede gange lettere at lade som om, for så er alle glade. Bliver fyren til hendes faste kæreste, så er det naturligvis vanskeligt at lægge kortene på bordet efter mange ugers simulerede orgasmer.

Måske kører hun den lidt videre, i håb om at hun lige pludselig får en orgasme en skønne dag under et samleje. Og det kan ske, men det er lidt som at håbe, at man vinder i lotto. Det bedste er selvfølgelig, hvis kvinden selv vælger at øve sig dagligt, til hun når sit mål.

Nu ved jeg ikke, om din kæreste får orgasme eller ej, men under alle omstændigheder skader det jo ikke at være gavmild og forære hende nogle af de gode bøger, der findes i boghandlerne om kvinders seksualitet.

Vis selv interesse og læs højt for hinanden og afprøv nogle af teknikkerne sammen.

Kærligst Joan0 kommentarer
Vis kommentarer