Urinsex er det nye analsex

Hej Joan
Jeg er en fyr på 33 år, som er gift på 6. år. Vi har det fantastisk, men jeg har længe haft en fantasi om at prøve urinsex. Jeg har været bange for at fortælle min kone om det, men har nu fortalt hende det.

Hun syntes godt nok, det var lidt mærkeligt, men vi prøvede i bruseren, hvor hun tissede lidt på mig. Jeg syntes, det var vildt ophidsende og nød det helt vildt. Er det unormalt?

Tror du, der er mange, som dyrker den form for sex? Det kan vel ikke være farligt eller usundt? På forhånd tak for dit svar.

Kærlig hilsen JacobKære Jacob
Din debut er helt perfekt. Lidt uskyldigt tisseri op ad benet i brusebadet er en god start, fordi det både er uartigt og sødt på samme tid. Det næste skridt kan være, at du slukker for vandet, når din kone tisser på dig, og så tænder for vandet igen bagefter.

Det kan godt være, at din kone synes, at det er lidt mærkeligt, men det er jo kun en leg lige nu og her og en måde at være frække sammen på. At du længe har haft fantasier om urinsex, betyder ikke, at du fra nu af kun kan blive ophidset den vej, det er som de fleste andre fantasier noget, man har i en periode, og så ændrer de sig.

Især hvis de bliver prøvet af, og det er du jo så fint i gang med. Jeg tror, at urinsex er ved at vinde indpas i mange folks fantasier ligesom sprøjteorgasmer. De har begge det tilfælles, at der kommer væske ud, og selvom urinen ikke har noget at gøre med en orgasme, så kan det være frækt nok alligevel.

Urinsex er ikke farligt eller usundt. Især ikke hvis din kone har drukket masser af vand en times tid inden, det foregår, så der kun er en smule affaldsstoffer i blæren.

Det helt store skridt er, når I bruger urinsex som en del af forspillet eller under sex, hvor du lægger dig på ryggen på gulvet, og din kone tisser på din krop og evt. i munden. Er det din fantasi?

Mange smil fra Joan0 kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen