Brugt Tesla koster kassen

Tesla S er næsten ikke til at opstøve som brugt, og priserne er enormt høje

At købe en ny Tesla minder meget om at købe en computer på nettet. Prisen er fast, og står ikke til diskussion.

Når du køber en Tesla er prisen fast - noget som man på ingen måde er vant til i bilbranchen, hvor der ellers kan være kæmpe rabatter at hente for de mest forhandlingsdygtige bilkøbere - eller hvis man får tilbud via en virksomhed som autooffer.dk.

De fleste købere har end ikke siddet i Tesla, før de bestiller dem på nettet, fortæller Esben Pedersen, der er kommunikationsansvarlig for Tesla i Danmark.

Det eneste sted, der kan være penge at hente er ved demohandler - altså biler, som er let brugte, fortæller Esben, der mener, at det i sidste ende er en fordel for kunderne.

Roadtrip i Tesla S - 1000 km i en Tesla S:

- Det gør salget nemmere for alle parter - og der er ikke nogen der går herfra og oplever at andre har fået rabatter, som de ikke selv har fået.

For et par dage siden var der faktisk en brugt Tesla S til salg, men forhandleren fik 30 henvendelser på bilen, som blev solgt på få timer.

Bilen stod til salg - og gør det sådan set stadig, selvom den er solgt - hos forhandleren Lysdahl Simonsen i Silkeborg.

Og prisen er til at føle på: 830.000 kr. for en brugt Tesla S Performance, som er topmodellen i Tesla-programmet. En ny Tesla S 85 Performance koster fra 713.000 kr. - og hvis du sætter kryds ved alt i udstyrslisten og vælger 21-tommer-hjul, vinterhjul, luftaffjedring, Performance Plus-pakke, glaspanoramatag, læderkabine osv. ender bilen på 980.000 kr.

Det er billigere end en helt ny Tesla S Perfomance - fortæller forhandleren i telefonen, der forklarer at priserne på brugte Teslaer afspejler den enorme efterspørgsel.

- Det er nogenlunde samme pris, som når bilen bliver sat til salg i Tyskland, forklarer Mads Lysdahl Simonsen til mig, da jeg taler med ham i telefonen.

I Tyskland koster en Tesla S Performance med pluspakke (sportundervogn) og fuld læderkabine omkring 100.000 Euro.

 

En sjældent udbudt bil. Tesla S stod i sidste uge til salg hos en forhandler i Silkeborg. Forhandleren fik 30 henvendelser på bilen, som nu er solgt
En sjældent udbudt bil. Tesla S stod i sidste uge til salg hos en forhandler i Silkeborg. Forhandleren fik 30 henvendelser på bilen, som nu er solgt

 

0 kommentarer
Vis kommentarer