Test af Nissan Navara - Chef, her er din bil

Topfart tager den nye Nissan Navara Double Cab en tur i ørkenen

Nissan Navara er en pickup-truck. Sådan en skal helst være grov og en ubehagelig. Hvis du selv kan få lov at rulle vinduerne op og ned er det nok det bedste. Og så skal den ha' en affjedring som en bus.

Sådan har det i hvert fald været indtil for nylig, hvor Nissan lancerede sin seneste Nissan Navara. Den har skruefjedre bagpå bygget ind i et ret avanceret multilink-ophæng. Den nye Nissan Navara er med andre ord knap så utålelig at køre som pickup's er flest. Men af en eller anden grund er det kun én variant af Nissan Navara, der får den feature - og det er naturligvis chefens Navara.

Topfart - 12. nov. 2016 - kl. 10:31 Ny VW Golf årgang 2017

Topfart - 30. okt. 2016 - kl. 09:20 Her er den ny Citroën C3 - men hvad skal den koste?

Topfart - 29. okt. 2016 - kl. 14:06 Topfart: Disse fem kan blive Årets Bil 2017

Vi har spekuleret lidt i hvorfor Nissan gør en ære ud af at bygge en komfortabel arbejdsbil - og har ikke rigtig kunnet finde svaret hos Nissan. Men da Mercedes-Benz for nylig viste deres nye pickup-truck gik ligningen op: den er nemlig baseret på en Navara Double Cab. Mercedes har helt sikkert ikke gidet købe Nissans sædvanlige bagstive konstruktion - hvorfor Nissan har hanket op og lavet en chefudgave af Nissan Navara.

Men klarer den mosten? Se hvordan Berner og hans kollega Henrik Dreboldt forsøger at overmande Nissan Navara

9 kommentarer
Vis kommentarer