Kvist: Jeg har overskuddet

Kaptajn Kvist er parat til at indtage broen på den defensive midtbane

William Kvist har været en fremragende motor på FCK's midtbane. Her i udesejren over Sparta Prag. (Foto: Claus Bonnerup)
William Kvist har været en fremragende motor på FCK's midtbane. Her i udesejren over Sparta Prag. (Foto: Claus Bonnerup)

WIEN (ekstrabladet.dk): Når landsholdet i aften spiller den sidste kamp inden Morten Olsen udtager VM-holdet, så er det med William Kvist i startformationen og på den plads, der normalt tilhører Christian Poulsen.

- Det siger du – og det håber jeg da også på. Midtbanepladsen er der jeg helst vil spille og jeg synes faktisk, at jeg i øjeblikket mærker et stort overskud, når jeg spiller den plads. Jeg er fysisk helt klar, og synes jeg har forbedret mine offensive afleveringer og hele den måde jeg kommunikerer på, siger William Kvist til ekstrabladet.dk og melder sig helt klar til den eksamen, han skal igennem i aften.

- Det vil alle kampe være fra nu af – og det tror faktisk også, at Superligakampene bliver. De vil også vægte hos Morten Olsen når han skal udtage sit hold, men selvfølgelig skal man ikke gå ud og kvaje sig i aften, smiler William Kvist.

- Du kan jo dække både backpladsen og midtbane, så det ligner vel en sikker VM-billet?

- Igen. Du er jo noget I kan vurdere på, men ok, det ser da fint ud for mit vedkommende, siger FCK-spilleren og fortsætter.

- I aften skal jeg spille lidt anderledes end når jeg spiller på midten i FCK. På Christian Poulsens plads skal jeg lukker nogle huller, vinde andenboldene, men til gengæld bliver man tit den frie mand i det offensive spil på den plads – og det skal jeg også forsøge at udnytte.

- Påvirker det stemningen i truppen, at alle ved de skal ud og kæmpe for deres VM-chance?

- Nej, det synes jeg egentlig ikke. Som jeg kan forstå det på nogle af de andre, der har prøvet det før, så starter hele den fortættede stemning først når VM-holdet samles i landsholdslejren nogle uger før VM, siger Kvist.

Og mon ikke Kaptajn Kvist er et sikkert kort hos Olsen, hvis ellers ikke kvajekvotienten bliver for høj til de eksamenskampe, der sparkes i gang mod Østrig og fortsætter i Superligaen.

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen