Michael Jakobsen fortrænger VM-tanker

AaB-profilen kom på tavlen mod Esbjerg lørdag, men landsholdet fylder ikke meget i Michael Jakobsens hoved

Et knastørt hug på en dyngvåd bane med venstrepoten, og så stod der ikke bare 1-0 til AaB. Med sin scoring sendte Michael Jakobsen også et positivt, målgivende signal til landstræner Morten Olsen.

Men efterfølgende bedyrede AaB-backen, at han ikke fylder hovedet med VM. Måske han kommer med. Måske ikke.

– Jamen, jeg ved det selvfølgelig ikke. Det er op til landstræneren. Kunsten er at fokusere og gøre det godt på sit klubhold. Truppen til VM bliver altså først udtaget til foråret, så det nytter ikke kun at gøre det godt nu, sagde AaB-backen, som kom på mellemhånd ved Esbjergs udlignende mål.

Siden april har han været ramt af flere skader, og skal han ramme storformen i foråret, er der næppe plads til flere længere pauser.

Den værste bane
– Alle fodboldspillere kommer ud for skader, og jeg har så bare været uheldig, at der er kommet flere af dem i år. Men det er ikke noget, jeg tænker på eller lader mig hæmme af.

Med Danmarks dårligste Superliga-bane var der ellers knolde nok at slå sig på. Trods de vanskelige forhold forsøgte AaB at spille fodbold, og det lykkedes ifølge Michael Jakobsen.

– Vi var ikke bange for at spille og gjorde det i lange perioder rigtig godt, selv om det stort set var umuligt at stå fast på banen.

Målet, der var Michael Jakobsens første i denne Superliga-sæson, var tæt på at blive til dobbelt op, da et velplaceret hovedstød i anden halvleg blev reddet på målstregen af en Esbjerg-spiller.

Til gengæld levnede han ingen chance for redning ved sit indledende pletskud.

– Den skulle bare ind, og det kom den heldigvis.

0 kommentarer
Vis kommentarer