Henry: Mest fair at spille kampen om

Den franske landsholdsspiller har ikke haft det godt efter han brugte hånden til at bringe Frankrig til Sydafrika på bekostning af Irland

Thierry Henry får sparket bolden ind til Gallas og Frankrig er i Sydafrika. (Foto: AP)
Thierry Henry får sparket bolden ind til Gallas og Frankrig er i Sydafrika. (Foto: AP)

Bølgerne går stadig højt efter playoff-kampen mellem Frankrig og Irland, som sendte Frankrig til VM i fodbold og irerne ud i mørket.

Nu siger den franske landsholdsangriber Thierry Henry, at det vil være mest fair at spille kampen om.

- Selvfølgelig vil det være den mest retfærdige løsning at spille kampen om, men det er ikke op til mig at bestemme, siger Henry til Sky Sports.

Den franske landsholdsanfører tog bolden med hånden, inden han lagde op til Frankrigs afgørende 1-1-scoring i den forlængede spilletid i returopgøret i Paris.

Det har fået en samlet fodboldverden, med Frankrig som en stille undtagelse, til at pege fingre af den elegante angriber.

Jeg er ikke en snyder
- Jeg er ikke en snyder og har aldrig været det, siger Henry og fortsætter:

- Men bolden kom ekstremt hurtigt ind i feltet. Jeg har aldrig nægtet at have brugt hånden. Jeg sagde det til de irske spillere, dommeren og pressen efter kampen.

- Naturligvis er jeg flov over måden, vi vandt på, og jeg føler mig ekstremt ked af det på irernes vegne, som bestemt fortjener at deltage ved VM i Sydafrika, siger Barcelona-angriberen.

Henrys udtalelse kommer efter, at kilder i det internationale fodboldforbund (FIFA) allerede har afvist, at kampen kan spilles om.

0 kommentarer
Vis kommentarer