Landstræner: Dommer er skurken

Raymond Domenech vil ikke undskylde for Thierry Henrys afgørende hånd-arbejde i playoff-kampen mod Irland. Frankrigs landstræner ser dommeren som skurk

Nej, nej og nej. Thierry henry er ikke skurken. Han lavede bare håndarbejdet. Dommeren begik fejlen, mener den franske landstræner (Foto: AP)
Nej, nej og nej. Thierry henry er ikke skurken. Han lavede bare håndarbejdet. Dommeren begik fejlen, mener den franske landstræner (Foto: AP)

Frankrigs landstræner, Raymond Domenech, forstår ikke, at hans hold er blevet beskyldt for at snyde sig til næste års VM i Sydafrika. Beskyldningerne kommer, efter at angriberen Thierry Henry tog hånden til hjælp, da han onsdag lagde op til den afgørende scoring i playoff-kampen mod Irland.

- Jeg forstår ikke, at vi er blevet dømt som var vi skyldige. Under kampen så jeg ikke, at der var hånd på bolden, men jeg kan efterfølgende se på videooptagelserne, at han tager hånden til hjælp, og det er dommerens fejl, siger Raymond Domenech.

- Jeg forstår ikke, hvis man forventer, at vi kommer med en undskyldning, fastslår landstræneren og henviser til, at dommere i andre tilfælde har dømt til fordel for Frankrigs modstandere:

- Vi vil ikke begå harakiri, fordi dommeren har lavet en fejl, og denne gang til vores fordel.

Irland ønsker at playoff-kampen, der sluttede 1-1 efter forlænget spilletid, spilles om. Derfor har det irske fodboldforbund indgivet en klage til Fifa.

0 kommentarer
Vis kommentarer