Olsen vil ikke snakke forlængelse

Landstræner Morten Olsen vil ikke snakke kontraktforlængelse, selv om Dansk Boldspil-Union har meldt ud, at den ønsker en to-årig forlængelse

Morten Olsen ved dagens træning i Århus forud for landskampen mod USA onsdag. (Foto: Ernst van Norde)
Morten Olsen ved dagens træning i Århus forud for landskampen mod USA onsdag. (Foto: Ernst van Norde)

Dansk Boldspil-Union (DBU) har meldt ud, at den ønsker en toårig forlængelse med landstræner Morten Olsen, men endnu er der ikke nogen afklaring. Morten Olsen er tavs om sine planer for fremtiden.

- På et eller andet tidspunkt melder vi noget ud, og flere kommentarer har jeg ikke til det, siger landstræneren på et pressemøde i Århus forud for onsdagens venskabskamp mod USA.

Morten Olsen har været ansat som landstræner siden år 2000, men DR's fodboldekspert Birger Peitersen føler sig overbevist om, at Morten Olsen tager en tørn mere i landsholdsregi.

- Han forlænger. Han føler, han har sat noget i gang, som han ikke bare sådan kan forlade. Jeg oplever ham som ærekær i positiv forstand, fordi han kan se, han kan skabe noget med det her hold, og han kan også se, at der ligger en talentmasse, som han har været med til at stimulere, siger Birger Peitersen.

Morten Olsens kontrakt som landstræner udløber efter VM-slutrunden til sommer.

0 kommentarer
Vis kommentarer