Martin Jørgensen er ikke ramt af kritik

Martin Jørgensen føler sig ikke berørt af kritikken efter nogle mindre gode præstationer på landsholdet. Han håber på spilletid mod USA på onsdag

Kritikken mod de ældre og rutinerede landsholdsspillere Martin Jørgensen, Dennis Rommedahl og anfører Jon Dahl Tomasson har været hård på det seneste.

Men Martin Jørgensen har fuld tillid til, at landstræner Morten Olsen vælger de bedste.

- Kritikken kan jeg hverken gøre til eller fra med. Det, der tæller for mig, er, hvis Morten mener, at jeg, Romme og Jon skal spille, så er det fordi, han mener, vi har et eller andet at give til holdet, som nogle af de andre ikke har, siger Martin Jørgensen.

Fiorentina-spilleren er parat til at sidde på bænken i en måned, hvis Danmark vinder VM.

- Man må have tiltro til, at trænerne stiller det bedste hold hver gang og ikke bare sætter holdet ud fra, at vi er nogle rare personer, som har været med i 10 år.

Specielt at spille i Århus
- Jeg er sikker på, at Morten spiller så meget for at vinde, at den dag vi ikke er gode nok længere, så får vi det at vide, og så må vi ud at sidde på bænken.

- Jeg sidder gladeligt på bænken i en måned, hvis Danmark vinder VM, fastslår den tidligere AGF'er.

Onsdag gælder det venskabskampen mod USA, som spilles på Jørgensens gamle hjemmebane i Århus:

- Det er dejligt at spille i provinsen, og især når vi så lige rammer Århus, for det sker ikke så tit. Det er noget specielt for os, der kommer fra Århus.

- Jeg håber på en god fodboldkamp, og at jeg får spillet lidt, så jeg kan få nogle flere minutter i benene.

0 kommentarer
Vis kommentarer