Simon Kjær trodser sin træner

Står det til Palermo-træner Walter Zenga, så bliver Simon Kjær sparet, når Danmark i overmorgen spiller mod USA.

Simon Kjær elsker at spille landskampe og tager gerne 90 minutter onsdag mod USA. (Foto: Lars Poulsen)
Simon Kjær elsker at spille landskampe og tager gerne 90 minutter onsdag mod USA. (Foto: Lars Poulsen)

ÅRHUS (ekstrabladet.dk): - Det er ikke i klubbens bedste interesse med de her venskabskampe, og de ser helst, at jeg kommer hjem og er 100 procent til kampen på søndag mod Catania.

Træneren ser helst, at jeg ikke får fuld spilletid mod USA, fortæller Simon Kjær til ekstrabladet.dk.

Men det er ikke et ønske som den danske landsholdsspiller har tænkt sig at efterkomme.

- Jeg synes selv at jeg kan styre det, og derfor er det slet ikke noget jeg har nævnt over for Morten Olsen. Ønsker han at spille mig 90 minutter, så er det super, siger Palermo-forsvareren i forbindelse med landsholdets træning mandag formiddag, der forklarer sin indstilling således:

- Jeg lærer sindssygt meget i de her kampe. Onsdag møder jeg igen en ny fodboldkultur, når det er USA, lige som det var nyt for mig at møde Sydkorea og Chile før det. Hvis vi trækker et hold af den type til VM, så kan den her erfaring blive uvurderlig for mig, siger Simon Kjær, der kom hjem med en skade efter VM-kval kampene mod Sverige og Ungarn.

12 mio euro er mange penge
- Det var bare nogle muskelsammentrækninger, som jeg også oplevede, da vi spillede mod Lazio. Det er ikke noget jeg mærker noget til overhovedet, så jeg har ikke nogen problemer, fastslår Simon Kjær, der lige nu er i færd med at diskutere sine kontrakt-forhold i Palermo, hvor klubben gerne vil af med hans frikøbs-klausul på 12 mio euro.

- Jeg er ikke 100 procent afvisende over for at slette den aftale. Men jeg har svært ved at se det. Lige nu synes jeg, at 12 mio. euro er forholdvist mange penge for en 20-årig forsvasrsspiller. Det er et kæmpe-beløb, og jeg kan ikke se hvilke fordele jeg kan få af at stryge den klausul.

- Det kan være min kattelem ud, hvis nu den helt rigtige mulighed opstår, fortæller Simon Kjær, der naturligt nok sigter efter enten Italien, England eller Spanien, når han skal finde sin næste klub.

0 kommentarer
Vis kommentarer