Anførerbindet peger på Poulsen

Christian Poulsen er den fødte arvtager som anfører på fodboldlandsholdet efter Jon Dahl Tomasson. Det mener flere kendere af midtbanegeneralen

Christian Poulsen er det naturlige valg som anfører, når Jon Dahl Tomasson stopper. (Foto: Kim Agersten)
Christian Poulsen er det naturlige valg som anfører, når Jon Dahl Tomasson stopper. (Foto: Kim Agersten)

Enigheden er kolossal. Uanset hvem man spørger, som har eller har haft med Christian Poulsen at gøre, så er der ingen tvivl om, at den danske midtbanegeneral skal være den næste anfører på fodboldlandsholdet, når Jon Dahl Tomasson lægger anførerbindet på hylden.

Den tidligere sportsdirektør i FC København, Niels Christian Holmstrøm, er sikker på, at Poulsen har de rette egenskaber til at blive den næste anfører på landsholdet.

- Han har både den spillemæssige autoritet, og han er en klog fyr, som er meget vellidt i truppen. Han har alle de egenskaber, der skal til, siger Holmstrøm, der hentede den daværende Holbæk-spiller til hovedstadsklubben i sommeren 2000.

Ebbe Sand, tidligere holdkammerat med Poulsen i Schalke 04, er også klar i mælet:

Går forrest på banen
- Christian er et oplagt bud og et naturligt valg på en kommende anfører. Han har alle kompetencerne til det, både på og uden for banen. Den rolle kræver overblik og lederegenskaber, og begge dele har han, siger Sand, som i dag er angrebstræner på landsholdet.

Landsholdsbacken Lars Jacobsen mener også, Poulsen har potentialet til at blive anfører.

- Han har spillet mange landskampe, han har spillet i store klubber i Europa og vigtigst af alt, så er han en af de spillere, som går forrest på banen, siger Jacobsen.

Poulsen er klar til at overtage rollen som anfører på landsholdet efter Jon Dahl Tomasson.

- Hvis jeg får muligheden for at blive anfører, så vil jeg gerne være det, siger Christian Poulsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer