Han skrev afskedsbrev

Et afskedsbrev fra den tyske målmand Robert Enke bekræfter, at han begik selvmord i aftes

Politiet har nu fundet et afskedsbrev fra Robert Enke. (Foto: AP)
Politiet har nu fundet et afskedsbrev fra Robert Enke. (Foto: AP)

Tysk politi bekræfter, at man har fundet et afskedsbrev fra den tyske målmand Robert Enke, der tirsdag aften døde, da han blev kørt over af et tog.

Fundet af afskedsbrevet bekræfter oplysningerne om, at Robert Enke, der blev 32 år, begik selvmord. Der er ikke givet oplysninger om indholdet i brevet, ligesom politiet ikke ønsker at fortælle, hvor brevet blev fundet.

- Der er ikke nogen beviser, som rejser tvivl om et selvmord, siger politiets talsmand, Stefan Wittke.

Robert Enke dukkede ikke op til Hannover 96's træning i går formiddags, og det fik venner og familie til at lede efter ham. I Hannover 96 var Enke anfører for og holdkammerat med danske Leon Andreasen, der naturligvis var rystet, da Ekstra Bladet talte med ham i aftes.

– Jeg sidder her i bilen med tårer i øjnene på vej hjem fra stadion. Jeg er fuldstændig rystet. Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal sige, sagde Leon Andreasen.

Tvivl om landskampe
Robert Enkes død har sendt chokbølger gennem tysk fodbold, men også uden for Tysklands grænser er man berørt over målmandens død.

- Den internationale fodboldfamilie har modtaget den yderst tragiske nyhed om Robert Enkes død. Vores tanker er i denne svære tid hos Robert Enkes kone og familie, og vi ønsker at hun må få de kræfter, som det kræver at håndtere denne smerte, siger Sepp Blatter, præsident i det internationale fodboldforbund, Fifa.

Det tyske fodboldlandshold er samlet i disse dage og forbereder sig til to venskabskampe mod Chile og Elfenbenskysten. Onsdag var træningen for landsholdsspillerne aflyst på grund af dødsfaldet, og det er endnu uvist, om de kommende landskampe bliver gennemført. Enkes klub Hanover 96 planlægger en pressekonference klokken 13 i eftermiddag.

0 kommentarer
Vis kommentarer