Duncan kæmper for DM-guld og VM-plads

Angriberen Morten "Duncan Rasmussen håber via en god sæson på klubholdet Brøndby at kunne spille sig med i den VM-trup, der til sommer drager til Sydafrika

De kommende træningskampe for landsholdet kan være med til at bane vejen til Sydafrika for Duncan (Foto: Mick Anderson)
De kommende træningskampe for landsholdet kan være med til at bane vejen til Sydafrika for Duncan (Foto: Mick Anderson)

Vejen til VM i Sydafrika er banet for Brøndby-angriberen Morten Duncan Rasmussen. Men det kræver masser af mål for Brøndby, som også helst skal kæmpe med om DM-guldet. Men går det hele op i en højere enhed, så er chancerne for, at landstræner Morten Olsen udtager angriberen til VM også til stede.

- Hvis Brøndby spiller godt, bliver ved at hænge på i toppen af Superligaen og jeg samtidig kan få scoret en masse mål, så kommer jeg tættere på, siger Morten Duncan Rasmussen.

Topscoreren i Superligaen er udtaget til de to venskabskampe mod Sydkorea og USA i denne og næste uge og håber på at få vist sit værd.

- Jeg kunne selvfølgelig godt tænke mig noget spilletid og vise, hvad jeg kan. Jeg er i god form, og jeg vil som boksangriber tage slagsmålene inde i feltet og håbe på at komme frem til nogle chancer, siger Morten Duncan Rasmussen, der helst ikke vil sætte VM-forventningerne for højt.

- Det vil selvfølgelig være en fantastisk oplevelse, hvis jeg får lov til at komme med, fastslår han dog.

Nicklas Bendtner og Søren Larsen, som hidtil har stået foran Morten Duncan Rasmussen på landsholdet, er begge ude med skader til de to kommende venskabskampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer