Daniel Jensen: Regn med mig til VM

- Jeg skal nok få mine chancer, siger landsholdsspilleren, der ikke lader sig gå på af, at han stadig er bænkevarmer i Werder Bremen

Daniel Jensen er ikke med i landsholdets to kampe mod Sydkorea og USA i denne måned, men regner fortsat med at være en del af VM-truppen. (Foto: AP)
Daniel Jensen er ikke med i landsholdets to kampe mod Sydkorea og USA i denne måned, men regner fortsat med at være en del af VM-truppen. (Foto: AP)

Denne sæson har ikke været en dans på roser for Daniel Jensen .

Hans klub, Werder Bremen, er inde i en god stime, hvor præstationerne rækker til toppen af Bundesligaen, men Daniel Jensen har bortset fra et kvarters spilletid i aftes i Europa League-kampen mod Austria Wien måttet se til fra tilskuerrækkerne eller fra bænken.

En skade i akillessenen har holdt ham ude i hele opstarten, og den halve time, han optrådte i rødt og hvidt i VM-kval-kampen mod Ungarn i oktober, samt det lille indhop i aftes har været de eneste minutter i kamp for hans vedkommende.

Der bliver brug for mig
Han har dog stadig en stor aktie i VM-kvalifikationen, og han frygter ikke, at hans rød-hvide stamplads med den manglende spilletid er i fare.

- Jeg er helt sikker på, at jeg nok skal nå at komme i topform til VM, siger Daniel Jensen i dagens udgave af Ekstra Bladet.

Midtbanespilleren er dog realistisk omkring sine muligheder på den korte bane.

- Chancen for, at jeg lynhurtigt bliver fast mand i Werder Bremen, er selvfølgelig ikke stor. Men så længe jeg knokler på og bliver ved med at vise, hvad jeg står for til træning, så bliver der også brug for mig, forklarer han.

- Jeg er glad for at have taget skridtet tilbage på holdet, og så må jeg tage de næste skridt hen ad vejen, siger Daniel Jensen.

Vil undgå ballade
At Werder Bremen for tiden spiller fremragende og ikke har tabt i Bundesligaen de seneste 10 opgør, ryster ikke midtbanespilleren, der er sikker på, at han nok skal få spilletid.

- Jeg vil faktisk helst spille mig på holdet, når vi ligger helt i toppen, og der er medgang. Jeg er ikke så bange for ikke at blive sendt i kamp. Jeg er af den overbevisning, at der altid er plads til gode fodboldspillere. Så jeg skal nok få mine chancer, siger Daniel Jensen.

At han overhovedet var med i landsholdstruppen til de seneste to kampe og ikke - som træner Thomas Schaaf var tilhænger af - genoptrænede i klubben skabte en del kold luft mellem Werder Bremen og DBU.

Og nu er Daniel Jensen på forunderlig vis ikke at finde i den trup, Morten Olsen har offentliggjort til næste uges testkampe mod Sydkorea og USA.

- Det er mig og Morten, der har taget den beslutning i fællesskab. Han vil også gerne se tiden lidt an. Og så er der ingen grund til at skabe flere problemer end dem, vi allerede har på halsen, siger Daniel Jensen .

0 kommentarer
Vis kommentarer