Tøfting: Bernburg bedre end Duncan

Martin Bernburg er mere oplagt som VM-spiller end topscoreren i Brøndby, mener Stig Tøfting

Absalonsen og Bernburg kom styrket ud af landskampene, mener Stig Tøfting. (Foto: Claus Bonnerup)
Absalonsen og Bernburg kom styrket ud af landskampene, mener Stig Tøfting. (Foto: Claus Bonnerup)

Absalonsen, Leon Jessen og Martin Bernburg har i Stig Tøftings øjne spillet sig tættere på landsholdet efter kampene mod Sydkorea og USA.

Den tidligere landsholds-terrier og træner skriver i dag i Ekstra Bladet, at Bernburg er en mere oplagt kandidat til landsholdet end holdkammeraten i Brøndby, topscorer Morten 'Duncan' Rasmussen.

- Klar føring til Bernburg. Han er en mere komplet fodboldspiller. De er begge fysisk stærke og kan bruges som spilstationer, men Bernburg har en kæmpe fordel. Han er hurtig. Med angribere som Jon, Søren Larsen og Nicklas Bendtner – som med al respekt ikke ligefrem er 100 meter-løbere – så mangler landsholdet den mand, der udfordrer med de dybdeløb i rummet bag forsvaret, skriver Stig Tøfting i sin faste lørdags-klumme.

Han udnævner venstrebacken Leon Jessen til at være foran ugens anden debutant, Michael Lumb, selv om AaB's Michael Jakobsen nok er forrest i kapløbet om pladsen som venstre back.

- Umiddelbart var jeg meget begejstret for Leon Jessen. Der er noget pondus og tyngde i ham. Han kommer flot frem, så nu skal han bare bevise over for Morten Olsen, at det defensive også er i orden.

Til gengæld er Tøfting endnu ikke overbevist om Søren Rieks' kvaliteter som VM-spiller.

- Han fylder stadig for lidt, men måske var han bare for benovet over at være med.

0 kommentarer
Vis kommentarer