Nu vil irerne have omkamp

De irske spillere - og landets justitsminister- kræver omkamp efter Thierry Henrys svindelnummer sendte Frankrig til VM

Hvis det står til irerne, så får Thierry Henry ikke lov til at slippe afsted med sit svindelnummer. (Foto: AP)
Hvis det står til irerne, så får Thierry Henry ikke lov til at slippe afsted med sit svindelnummer. (Foto: AP)

Selvom Thierry Henry på brutal vis punkterede de irske VM-drømme, da han med hånden leverede forarbejdet til William Gallas' scoring i play off-gyseren, så er håbet ikke helt knust på den grønne ø.

I hvert fald vil de irske spillere kræve omkamp, efter at Henry har indrømmet, at han tog hånden til hjælp.

- Vi håber, at kampen bliver spillet om og jeg tror, at alle i truppen ønsker en omkamp, siger Kevin Kilbane til Sky Sports.

- Alle kan se, at han bruger hånden en gang. Og da bolden så alligevel er på vej ud, så bruger han hånden igen for at være sikker på, at den ikke ryger ud, lyder det fra Kilbane, der fik en snak med Henry efter slutfløjtet.

- Ved du hvad? Jeg spurgte ham på banen, 'brugte du hånden?' Og han sagde, 'ja, men det var ikke meningen'. Men efter at have set det igen, så er det tydeligt, at vi er blevet svigtet. Det er en kæmpe skuffelse, siger han.

- Efter kampen spurgte jeg dommeren, om han havde set, at der var hånd på. Han sagde, ' jeg er 100 procent sikker på, at der ikke var hånd på', forklarer en forundret Kilbane.

- Da han sagde det til mig, vidste jeg, at at han løj, fordi han ikke havde set det, raser Hull-spilleren, som får støtte af ingen ringere end den irske justitsminister, Dermot Ahern.

Han kræver nemlig ligesom landsholdet, at Irland får en omkamp mod Frankrig.

- Det er det mindste, vi skylder de mange tusinde skuffede fans. Ellers sender man et signal om, at snydere vinder, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer