Frustrerede irere går til FIFA

Irland beder nu FIFA om lov til at spille VM-playoff-kampen mod Frankrig om - Thierry Henry brugte hånden i forbindelse med et mål, der sendte Frankrig til VM

De irske spillere er i oprør, da Martin Hansson har godkendt William Gallas' scoring i overtiden. (Foto: PA Photos)
De irske spillere er i oprør, da Martin Hansson har godkendt William Gallas' scoring i overtiden. (Foto: PA Photos)

Det irske fodboldforbund har bedt det internationale fodboldforbund, FIFA, om lov til at spille onsdagens omdiskuterede VM-playoff-kamp mod Frankrig om.

Den overraskende udmelding kommer efter, at franske Thierry Henry tydeligvis tog hånden til hjælp i opspillet frem mod det mål, som sikrede Frankrig en samlet sejr på 2-1.

- Den tydeligvis forkerte dommerbeslutning at godkende målet har ødelagt sportens integritet, og derfor beder vi Fifa, som verdensforbundet for vores sport, om at sørge for, at kampen bliver spillet om, lyder det i pressemeddelelse.

Irlands træner, Giovanni Trapattoni, mener dog ikke, at der nødvendigvis kommer noget ud af kravet.

- Når en dommer først fløjter kampen af, er det umuligt at spille kampen om. Men denne situation kan nu give de ansvarlige muligheden for at gentænke det, siger han til BBC.

Irland tabte hjemme 0-1, men førte 1-0 i Frankrig, da Henry var med i opspillet til 1-1-målet i den forlængede spilletid.

0 kommentarer
Vis kommentarer