Kjær vil bruge VM som springbræt

Simon Kjær trives fint i italienske Palermo, men næste sommers VM-slutrunde skal bruges som udstillingsvindue og måske som et springbræt til en større klub

Simon Kjær. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Simon Kjær. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Liverpool var drømmedestinationen, men det blev ved italienske Palermo, da Simon Kjær som teenager skiftede til det store udland fra FC Midtjylland.

Den blonde landsholdsspiller trives fint i den italienske Serie A, men han ser VM-slutrunden næste sommer som et stort udstillingsvindue i forhold til at komme til en større klub.

- Selvfølgelig gør jeg det. Det er der ingen tvivl om. Men på nuværende tidspunkt har jeg det rigtig godt, der hvor jeg er. Jeg får fuld spilletid i den måske anden- eller tredjebedste liga i verden. Og det er ikke på et bundhold, men et midterhold, som gerne vil være med i toppen og også har spillerne til det, siger Simon Kjær.

20-årige Simon Kjær lægger ikke skjul på, at han på et tidspunkt gerne vil til en større klub, men fast spilletid er også et afgørende argument for ikke at forhaste med et klubskifte.

- Jeg synes, det ser rigtig spændende ud, hvis jeg kan fortsætte den stil, jeg har nu, hvor jeg bliver ved med at arbejde hårdt og præstere på banen. Så ser jeg også en større klub som en mulighed, men der er stadig lang vej, pointerer Kjær.

Simon Kjær og det danske landshold møder onsdag USA i en træningskamp i Århus.

0 kommentarer
Vis kommentarer