Morten Olsen drømmer om VM-guld

Morten Olsen håber, at det danske fodboldlandshold kan gå hele vejen ved VM i Sydafrika næste år, men det kræver både held og dygtighed, siger han

Målet er at blive verdensmester. Sådan er landstræner Morten Olsens holdning forud for næste sommers VM-slutrunde i Sydafrika, og sådan må det nødvendigvis være, når man har ambitioner, siger landstræneren.

- Vi skal da tro på noget. Hvem troede på, at Grækenland skulle vinde? Hvem troede, at Danmark skulle vinde? siger Morten Olsen til B.T. med henvisning til EM-vinderne fra henholdsvis 2004 og 1992.

- På en rigtig god dag kan vi slå mange hold. Ambitionen om det højeste mål skal være der. Og jo bedre fodbold, man spiller, des heldigere bliver man, siger Morten Olsen.

Landstræneren er dog på det rene med, at alt skal gå op i en højere enhed, hvis det store mål skal opfyldes.

- For at stryge helt til tops skal man have held i sprøjten, men VM-guld må være målet for alle, også for os. Det er ikke så realistisk for os, som det er for Tyskland og andre store lande, og vi er ikke blandt favoritterne. Men vi skal altid have ambitionerne og forhåbningerne om, at vi kan gøre det, siger Morten Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer