Englands Capello: Tag jer sammen

Den italienske manager har nu taget kampen op mod de magtfulde klubber, der heller end gerne ser deres spillere blive hjemme fra trænings-landskampe

Hvis ikke I altid har lyst til at spille på landsholdet, er der helt sikkert andre, der vil, siger Fabio Capello til sine engelske stjerner. (Foto: AP)
Hvis ikke I altid har lyst til at spille på landsholdet, er der helt sikkert andre, der vil, siger Fabio Capello til sine engelske stjerner. (Foto: AP)

Det er et ordentligt kontingent spillere, som Fabio Capello må undvære til morgendagens landskamp mod Tyskland på det Olympiske Stadion i Berlin.

Frank Lampard, Chelsea, og Liverpools Steven Gerrard var blot de sidste i en række på syv afbud, og der var ingen mulighed for fejlfortolkning, da Capello insisterede på, at de begge skulle møde i landsholdslejren for at blive undersøgt af Englands lægestab.

Klubbernes læger tror han åbenlyst ikke på. Begge spillere var dog 'legalt' skadet og blev sendt hjem til klubberne igen.

Det var imidlertid heller ikke det vigtigste i den Capello-demonstration. Det var afgjort det signal, som han fik sendt ud i de engelske klubber om, at han ikke alene er træt af træthedsafbud, men også at han har tænkt sig at holde godt øje med, hvor vidt afbudsspillerne stiller op til kamp i den kommende weekend.

Elsk trøjen eller bliv væk
Og hans kommentar til Daily Mirror er da heller ikke til at tage fejl af:

- Hvis en spiller ikke elsker at spille for England, bør han nok blive hjemme. En spiller skal elske den engelske trøje, så hvis man ikke vil komme og spille for England, ja så elsker man ikke trøjen højt nok, sagde italieneren.

Dermed har Fabio Capello bevæget sig ind på samme slagmark, som forgængerne, Sven Göran Ericsson og Steve McLaren, led svære tab på.

I morgen kl. 20.45 løber der således kun fire fra Capellos foretrukne startformation på banen i Berlin.

Hjemme sidder: Steven Gerrard, Frank Lampard, Rio Ferdinand, Wayne Rooney, Emile Heskey, Ashley Cole og Joe Cole.

0 kommentarer
Vis kommentarer